Hoe te Overall zorgpolissen op Belastingen Claim

besteden nooit voor uw welzijn dekking als gevolg van uw werkgever met pretax dollar. Anders, uw bruto loon terug te betalen voor uw algehele ziektekostenverzekering premies voor u terug te betalen belastingen. Voor de reden dat de IRS u niet heeft belast voor dollars, je bent niet in staat om de betalingen als een belastingvrijstelling een volgende keer.

Gebruik IRS Variety 1040 uit te werken je veranderd omzet voor het jaar. Dit is het totale bedrag dat u op lijn 38 van de soort in te voeren, nadat u de algemene aftrek voor het aanslagjaar hebben beweerd.

Vermenigvuldig uw gewijzigde bruto winst globaal door seven.5 procent. Met ingang van 2010, dit is het totaal dat uw uitgaven voor gezondheidszorg zou moeten overschrijden voor u om ze te doen gelden als gespecificeerde aftrek op uw belastingaangifte. Voer deze algemene on line 40 van formulier 1040. Het is echt het label ‘gespecificeerde aftrek.’

Trek dit bedrag van het totale bedrag dat u betaald welzijn verzekeringspremies en andere aan gezondheid gerelateerde facturen voor het kalenderjaar. De daaropvolgende geheel is de hoeveelheid geld die je kunt itemize als een gezondheids-en professionele medische kosten aftrek op uw 1040 terugkeer, gebruik makend van Tijdschema A.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.