Hoe te Paard Tanden Float

Voel de kiezen in de mond van je paard. Heb je het gevoel geen scherpe punten? Deze kan leiden tot pijn bij het paard neemt in en sportief een beetje. U kunt ook zien of de tanden van een paard willen worden gedreven door een aantal heersende indicatoren. Als het paard begint, schuwt van of verzet tegen het bit, kan het misschien worden als gevolg van de pijn. Andere signalen bevatten druilerige graan uit de mond, terwijl de inname, overmatig kwijlen, het verliezen van vet voor geen andere verklaring, of stukjes onverteerd graan in de mest.

Sedate het paard met een licht kalmerend middel als dat nodig is. Sommige paarden zijn zo zacht dat deze stap is niet echt belangrijk.

locatie een halter op het paard en sluit een directe lijn naar het. Schaf uw middelen en spot ze te sluiten door in een emmer drinkwater met een minderjarige bleekmiddel ze te desinfecteren. Een verdere man of vrouw is misschien wel gunstig zijn om het paard rustig te houden.

Plaats de mond speculum in de mond van het paard om de mond open terwijl u het werk te doen houden. Pas de lederen riemen om het te handhaven in de plaats.

Gebruik de rasp of drijven om eventuele scherpe details of sporen vijl. Spoel de rasp van tijd tot tijd in je emmer te nemen overschot tand deeltjes. Als de wolf tand substantiële of er mee in in contact met met het bit veroorzaakt lijden je nodig hebt om ze te trekken wanneer de mond open is.

Haal de mond speculum en desinfecteer het zo effectief als uw rasp of float. Herhaal deze handelwijze ten minste elk individu twee jaar, meer gebruikelijk als je een van de voor pijnlijke emaille borden geleverd.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.