Hoe te Personen Teach om Care krijgen van hun mondelinge Welzijn

Kom over een superieur tandarts en een bezoek brengen aan hem 2 keer per kalenderjaar voor een email-reinigende cursus van actie en in het algemeen orale gezondheid en fitness checkup. In tussen de bezoeken, als u een tand ongemak of andere orale dilemma hebben, een afspraak maken om te laten controleren. Tand lijden onvermijdelijk erger, en nog veel meer dure te corrigeren. Wat zou een eenvoudige vulling zijn geweest kan omzetten in een dure wortelkanaal en tand substitutie (kroon).

Neem twee minuten ‘s ochtends vroeg en’ s avonds je tanden poetsen net na de lunch, veel te, als je echt wilt dat ons van preventie. Gebruik een handboek of elektrisch aangedreven tandenborstel, hoewel tandartsen geleidelijk voorstellen elektrisch aangedreven, omdat de haren meestal borstel de geschikte manier: afwezig in het tandvlees. Bestrijk beneden om uit de buurt van het duwen het tandvlees deze kwestie te houden wordt beschouwd als terugtrekkend tandvlees en kan gevoeligheid veroorzaken tot zeer warm en koud, publiciteit van de wortels van de tanden, en infectie. Het probleem wordt verergerd door microben, die normaal bestaat in de mond, maar die kunnen leiden tot over de tanden en tandvlees en vriendelijk plaque. Plaque kan tot op zekere hoogte gecontroleerd door poetsen en te flossen, maar individuen halfjaarlijkse bezoeken aan de tandarts zijn essentieel om vitale onderdelen te voorkomen.

Floss minstens zo snel als een dag om voedsel en plaque die uw tandenborstel niet bij kan komen verjagen. Of anders, zullen kiemen up vestigen rond de locatie, het verhogen van de ontwikkeling van bacteriën, die in schakelaar leidt tot extra tandplak. Plaats de floss tussen je tanden trek de floss tot aan het tandvlees en in een U-conditie vooruit, dan terug, om er zeker van je veegt de volledige spot over de wortels van elke tand.

gorgelen met mondwater micro organismen, die de oorzaak is van plaque minimaliseren. Een voordeel is dat je ook nieuwe adem te hebben.

Lagere of beperken van de hoeveelheid suiker in uw dieet plan, vooral die mensen lief soda pops. Wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat frisdrank drinkers zijn veel meer vatbaar voor gaatjes vooral omdat bekendheid aan suiker stimuleert tandbederf en sinds soda bevordert zuur, dat de tanden aantast en draagt ​​afwezig op hun email-laag.

Category: Dieten

Comments are closed.