Hoe te Porcelain tanden witter

Advies inwinnen bij een ervaren. Uw tandarts kan u vertellen over lijmen, die kosten in verband omvatten en als het zal het werk voor u doen.

Bepaal de mate van witheid die u wilt. Als uw andere tanden donkerder zijn, moet je ze bleken om mee te beginnen. Neem contact op met uw tandarts met betrekking tot welke aanpak te gebruiken. Overeenkomen met de schaduw van je zuivere tanden met de gewenste kleur van uw porseleinemail. Bleken behandelingen die door de tandarts kan worden uitgevoerd, kan heel wat enkele uren te verwerven en kosten honderden euro’s, met rente variërend afhankelijk van plaats en beoefenaar.

uit te houden voor de tandarts om de composiet te gelden voor uw porseleinen tanden. Onmiddellijk na het maken van de hars, de tandarts gebieden een hogere intensiteit licht dan uw glazuur te versnellen de uitharding methode. Om uitgebreid de loop van de actie, de tandarts poetst uw email. Bonding normaal in een bepaald kantoor wordt gesloten gaan, en kan tag vele honderd dollar prijs voor elke tand, met een beroep op de locatie en de beoefenaar.

Bespreek article-behandeling voorzichtig met uw tandarts, en vasthouden aan zijn aanwijzingen weg te houden van het kleuren van je tanden eens te meer.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.