Hoe te Produce huidverzorging voor acne

Ben bestaan ​​en cliënt. Geen huidverzorging kan uitvoeren behalve als routinematig gebruikt. Als u probeert te houden aan een regime skin voor pukkels, maar sla ochtend wassingen of ‘s nachts antwoorden op een standaard basis, zal de problemen in geen geval verdwijnen. Geduld is ook van cruciaal belang bij de behandeling van het gezicht oplossingen, zoals de meerderheid gewoon minstens 2 maanden van betrouwbaar gebruik vooruit merkbaar succes worden gevonden.

Begin uw huidverzorging routine met een sterke romige cleanser. Gebruiken om uw confronteren schoon elke vroege ochtend en avond zonder de noodzaak van zijn mislukte. Probeer om een ​​product of dienst die is gemaakt voor de vette of puistjes kwetsbare huid en bestaat uit zachte korrels krijgen. Houd in gedachten, gelijkmatig scrubben zits geneigd poriën en de huid boven de klasse van 2 tot 3 maanden zal verbeteren cel omdraaien, voor de hand liggende poriën en schokkend prachtige effecten te ontwikkelen.

Kort na het reinigen van de huid, voeren een kalmerende toner om onderdelen die extra rente nodig. Als de algemene ervaring is getroffen, veeg confronteren met een wattenstaafje gedrenkt in de toner. Het is belangrijk om uit te zoeken naar toners met kalmerende en rustgevende resultaten. Een uiterst schurende of zure procedure kan olie van de huid de productie verstoren en verergeren uw acne.

Gebruik een puistje product met eventueel benzoylperoxide of salicylzuur voor puistjes of regio’s met een betrouwbare ontsteking koppig. Het belangrijkste is om puistjes te voorkomen vlak voordat ze materialiseren en uiteindelijk zullen ze allemaal bij elkaar te verminderen.

Bevochtig de huid dag na dag om te helpen het harmonie te behouden. Huid die al te droog daadwerkelijk ontwikkelen meer olie te compenseren en evenwicht tekort aan vocht. Dit zal leiden tot extra breakouts. Als alternatief van het overslaan van de moisturizer, normaliter een lichtgewicht, vetvrije moisturizer na elke keer dat u reinigt de poriën en de huid. Poging om een ​​vochtinbrengende crème die zowel troostend of vastgesteld voor puistjes-gevoelige huid te selecteren. Kies voor een merk dat een SPF van vijftien of hoger bevat.

Category: Gezond eten

Comments are closed.