Hoe te Puistjes Overcome Met Raw Honey

Was en droog uw ervaring met een licht reinigingsmiddel. Voorafgaand aan gebruik te maken van de honing, u een verfrissende, goed schoon te confronteren nodig. Reinig uw ontmoeting op een regelmatige basis elke vroege ochtend en vlak voor het bed. Zorg er absoluut zeker van de poriën en de huid volledig is opgedroogd.

Test een kleine ruimte van uw ontmoeting met een schar van honing. Sommige mannen en vrouwen hebben allergische reacties op honing. Je wilt niet dat uw totale gezicht beschermd met honing alleen te verkrijgen uit je een allergie aan. Gebied een compacte hoeveelheid honing op de kaaklijn en maken het zitten voor een paar minuten. Als je niet een soort van reactie te zien, kunt u terecht op.

Verwarm de honing onder je handpalmen om het te mager. Waardoor het mogelijk is voor de honing om eerst opwarmen zal toelaten naar uw deal met eenvoudiger.

Wrijf de honing in de poriën en de huid van de confrontatie in een dunne laag.

Wacht ongeveer minimaal vijftien minuten. Hierdoor kan de honing om te werken in de poriën en zet het kan zijn antibacteriële en anti-inflammatoire bevoegdheden om de klus te klaren. U kunt besluiten om de honing masker vertrekken op nog meer tijd als u wenst de hitte van je poriën en de huid zal de honing uitdroogt.

Spoel het masker af met warm drinkwater. Blijf weg van wrijven de ervaring als een alternatief, splash de deal met met water. Voor nog veel meer succes, spoel je gezicht gebied in de loop van een warme douche.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.