Hoe te Pup Leeftijd Nagaan door Tooth

mond van uw puppy Open op met uw hand op de top rated van haar neus, zorgvuldig duwen je duim in zijn mond en het begeleiden van de weer tand. Hoewel hun mond open te stellen, een zaklamp gebruiken onderzoekt de tand. Als er 28 tanden die puntige, witte en compact zijn dan de pup is in tussen 1 ½ tot 3 maanden verouderd. Net na ongeveer drie maanden, de permanente tanden beginnen binnen te komen, het veranderen van de bladverliezende Ones.

Glance voor meer substantiële tanden. Dit zijn lange termijn. Everlasting glazuur aan de slag om in komen rond 3 tot vijf maanden en zal al het huisdier glazuur te vervangen door 6 of 7 maanden. Als uw hond heeft al haar langdurige glazuur is het tijd om veel zorgvuldiger lijken op zowat elke tand om veel beter te bepalen leeftijd van de puppy’s.

Merk op elke verkleuring van de tanden. Als puppy ouder hun glazuur beginnen om veel meer geel met gebruik krijgen. Als terug tand van uw pup zijn begonnen om glimp van een kleine gele, dit geeft aan dat ze zijn met 1 of 2 lang verouderd. De meer volwassen uw huisdier is het een stuk geler en versleten rug en middelste snijtanden van uw hond eruit zal zien. Als de tanden van uw hond een ontwikkeling van tandsteen (een donkere verkleuring op de leiding van de tand en het tandvlees) dan is ze drie tot 4 een lange tijd leeftijd. Hun email zal ook een donkerder geel of zacht bruin zijn.

Aanzienlijke hoeveelheden van tandsteen op de tanden zijn een teken dat de hond is niet een pup, maar relatief een volwassene. Een uitstekende som van tandsteen op de tanden, de uitbreiding af van het tandvlees naar de tand, die een zachte donkerder bruin impliceert uw pup is met 5 en 6 jaar oud. Zoals hoektanden ouder worden, onmiddellijk na alle ongeveer zeven jaren oud, hun email zal groeien geleidelijk bruiner, veel meer stomp met kleding in en scheur en Tarter zijn kan eventueel maximaliseren.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.