Hoe te regelen Zits Breakouts

Bij het werken met een puistjes breakout, meer dan-the-counter therapieën moet uw eerste lijn van verdediging. Lijken voor lotions en lotions die benzoylperoxide, een verbinding die de bacteriën die verantwoordelijk zijn voor acne elimineert nemen. Het zal doorgaans beginnen doet het werk direct na vier weken. U kunt ook een glimp opvangen van gels die salicylzuur bevat. Deze medicijnen ontstopt poriën, die ook kan helpen zich te ontdoen van zits. Andere reinigingsmiddelen zijn gemakkelijk verkrijgbaar, maar hun succes varieert.

Een arts kan u helpen omgaan met uw puistjes breakouts met de steun van de medicatie. Antibiotica, deze beide actuele en orale therapie, algemeen omvatten anti-inflammatoire medicijnen om de symptomen van acne te verminderen. Wortel die typisch echt niet te pakken acne brengt over, maar kan helpen om tijd. Voor dames, kan delivery management supplementen hormonen die misschien betrouwbaar kan zijn voor acne onder controle. Je moet echt vaak u uw medische professional te spreken over de waarschijnlijke kant resultaten van receptplichtige zits behandelingen.

veranderen van je levensstijl kan helpen verlichten van de ergste van uw acne. Het is geen snel alternatief maar kan boven de tijd uit te voeren. Het verwerven van veel meer rust om de spanning op je hele lichaam te verlagen kan puistjes verbeteren, zoals de hoeveelheid geld van suiker in je dieet minimaliseren. Frequente werkzaamheden en het werken met zonnebrandcrème als je naar buiten kan ook helpen bij het verminderen van je puistjes indicatoren. Voornamelijk omdat puistjes kan worden veroorzaakt door bacteriën die je poriën verstoppen, het schoonmaken van uw mobiele telefoon met een antibacteriële vegen kan uw acne te verbeteren in de tijd.

De beste manier om zits moeite is om het te vermijden in de eerste positie. Reinig uw confronteren twee keer per werkdag, zelfs voorafgaand aan een acne breakout. Schoonmaken zeep en drinkwater zal opereren, net als een gematigde gezicht gebied reinigingsmiddel. Wanneer u grondig te reinigen, gebruik nooit een zanderige of ruwe handdoek. Gebruik vochtinbrengende crème elke dag op je gezicht als perfect. Het behoud van uw gezicht te reinigen en vochtige haltes zits van de vorming. Frequente peeling kan ook uw gezicht gebied te houden in ideeënboek beste aandoening.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.