Hoe te Rosacea Acne Adres

Inzetten lokale geneesmiddelen om de poriën en de huid het moment of twee keer per werkdag. Vraag uw arts over actuele medicatie die bestaan ​​uit antibiotica, azelaïnezuur, tretinoïne of benzoylperoxide. Deze zijn algemeen genomen in combinatie met orale geneesmiddelen.

Neem orale antibiotica om de zwelling te pakken. Praat met uw arts over de geschiktheid van geneesmiddelen op recept voor uw probleem. Typische recepten, volgens de Mayo Clinic, nemen minocycline, erythromycine en tetracycline.

Houd rekening met een recept van isotretinoïne voor intense gevallen van rosacea. Dit geneesmiddel vereist aandachtig worden gevolgd, als gevolg van haalbare gezondheid en fitness valkuilen in verband met het nemen van deze medicatie.

Neem contact op met uw arts over het gebruik van steroïden oogdruppels of orale antibiotica als u last van oculaire rosacea.

Bezuinigen roodheid en verwijde bloedvaten door te gaan door electrosurgery en laser chirurgische behandeling. Dit wordt gewoonlijk tot stand gebracht om te zorgen voor de schade veroorzaakt door de situatie.

Voorkom milieu aandoeningen en oververhitting die kan leiden tot een flare-up. Dit kan er wel van zeer warm weer aandoeningen, overmatige blootstelling aan de zon en het klimaat ernstige kwalen.

bepalen en te voorkomen dat voedingsmiddelen die zijn triggers voor de aandoening. Voorkomende oorzaak etenswaren betrekken gefermenteerde koopwaar, kruidige voedingsmiddelen en bepaalde groenten en fruit.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.