Hoe te Rotten Teeth Restrain

Heeft u emaille in evenwicht? Overgrote meerderheid van ons hebben de routine van niet tandenpoetsen op jongere leeftijd vooral na de maaltijd consumptie, en niet te vergeten vlak voordat we naar bed gaan. Onhygiënische tanden kunnen gekwalificeerde prospects om kauwgom pijn die destructieve micro-organismen die in onze mond, die onze tand zal pijn doen dan tijd uitnodigt. Om rotte tanden te beperken, elke keer nadat we nemen in voedingsmiddelen, zowel poetsen we onze tanden met tandpasta of we kunnen ook gorgelen en de mond spoelen met antiseptisch mondwater. Antiseptische mondspoeling is samengesteld uit fluoride die kunnen ondersteunen versterken onze tanden ten strijde holten, doodt bacteriën die leiden tot ongewenste adem, tandplak en tandvleesontsteking gingivitis.

Zolang onze tong en smaken zijn gelukkig, ongeacht weinig degenen of volwassenen, zakken we de waarde van de mondelinge behandeling. Dit vervolg kan stimuleren heersende rotte tand. Tandhalsgevoeligheid is een veel voorkomende problemen deskundige door oudere mensen van alle leeftijden, is een naamloze scherpe pijn meestal geactiveerd door kille, warmte, zuren, snoep of borstelen. Het is algemeen ingesteld wanneer tandvlees zich terugtrekt en de dentine, die de kanalen naar de zenuwen die de pijn heeft bloot. Er zijn tal van middelen die we kunnen doen over hoe rotte tand te beperken. Als volwassenen moeten we veel meer zorgen over onze kennis tanden die zelfdiscipline vereist.

Frequente Borstelen

Hoe vaak doen we poets je email zowat elke keer direct na je eten? Kinderen moeten worden geleerd om de gewoonte van frequente borstelen cultiveren om rotte tanden bedwingen zo vroeg kindertijd. Dit is om een ​​goede basis van gezondere tand te bouwen. Operationele volwassenen algemeen verwaarlozing borstelen vooral na de middag eten dankzij uitgebreide snelle dag. Dit irriteert niet alleen slechte adem, maar ook aanzetten micro-organismen om meer substantiële gaatjes te maken in onze email rond periode van tijd zonder bewustzijn.

Er wordt voorgesteld door de meeste professionals om een ​​tandenborstel met een kleine kop kiezen dat kon manoeuvreren gunstig helemaal opnieuw glazuur. Te uitdagend haren konden onze email, een medium dimensie nylon met afgeronde uiteinden die tandvlees kan verdiepen en opruimen plaque geschikter zou beschadigen. We moeten onze tandenborstel elke twee tot 3 maanden voorafgaand aan de haren schuren te verbeteren en te verspreiden uit.

Tandpasta

Er zijn tal van opmerkelijke tandpasta die toegankelijk zijn en kunnen we ze gebruiken volgens onze tijd. Kleine kinderen die gevoelig zijn voor stijl kiezen voor tandpasta met smaak misschien hulp om hen te verleiden voor het borstelen. Als bij volwassenen, anti-holte tandpasta met calcium fluoride dat glazuur en onderhoud zwakke plekken kunnen versterken in het glazuur wordt geadviseerd. Voor al diegenen die emaille gevoeligheid ervaren, is het verstandig om beschermende tandpasta voor gevoelige tanden die klinisch wordt getest voor de gevoelige tand te verwerven. Het kan ook helpen om rotte tand te beperken door het creëren en het behoud van de beschermende barrière en beschermen tegen tand holtes.

Antiseptic Mondwater

Niet veel bezette functioneren geteelde ups hebben tandenborstel met hen te werkplek. Een eenvoudige en snellere manier om schoon te maken zou zijn door zwiepende uw mond met water, maar best met antiseptische mondwater. Alles wat we zullen moeten doen is gewoon om wat drinkwater te voegen in de antiseptische mondspoeling, spoelen en onmiddellijk na de maaltijd onze mond gorgelen. Dit zal helpen om afwezig alle residuen die in zitten tussen onze tanden te wassen en te beperken rotte tanden.

Tandarts

hebben we gehoord van vermijding is beter dan zich te ontdoen van? Een aantal van ons nauwelijks naar tandarts behalve wij hebben echt ernstige kiespijn of vraagt ​​om een ​​tand te verwijderen. Het wordt sterk aanbevolen om een ​​tandarts te zien en minstens wanneer een jr. Een vroege opsporing van tandbederf kan worden verlicht als we stoppen door de tandarts meestal. Medische professionals kunnen ook tips geven aan ons over hoe je rotte tanden te beperken en een zeer goede gewoonte van orale hygiëne in acht nemen.

Met deze eenvoudige technieken, we zijn op weg naar evenwichtige glazuur. Krachtige en gezonde tand zal zelfvertrouwen en taak een goed beeld te moedigen. Van het programma met een mooie complete set van gloeiende hagelwitte tanden in combinatie met echte glimlach, een enkele zal lijken zelfs aanzienlijk te erkennen dat trekt bewustzijn. Je kunt het normaal doen de hele tijd, zonder het verbergen van je mond als je lacht, grinniken of discussieer zachtjes. Ik ben tevreden dat ik ervaren veroverde mijn angst door het beoefenen van de hoger dan basistechnieken over hoe je rotte glazuur beperken.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.