Hoe te Schijnbare Puistjes op woning

Cleanse. Snij twee of een paar druiven en wrijf het vlees op uw huid. Voor een dikkere cleanser combineren 1 eetl. gram bloem met melk (voor de droge huid) of H2O (voor de vette huid) tot deze overgaat in een pasta, dan voorzichtig wrijven op uw deal met en spoel grondig. Gentle reinigingsmiddelen zijn superieur voor zits-hellende huid dan professionele reinigingsmiddelen, gezien het feit dat sommige-retailer gekocht reinigingsmiddelen kan de huid uitdrogen en strippen van de oliën het vraagt ​​soepel te blijven. Zal niet meer dan twee keer per dag te wassen, suggereert de internetsite KidsHealth, gezien het feit dat boven-wassen kan uitdrogen je poriën en de huid en veroorzaken breakouts.

Exfolieer zorgvuldig te onderscheiden afwezig dode huidcellen. ‘Zachte’ is het essentieel, omdat scrubs ernstige acne kan verergeren en knippen huid. Integendeel, check out 1 tl. baking soda gemengd met twee tl. drinkwater. Masseer de combinatie zachtjes in je huid, laat het zitten tot het droogt, dan was het geheel af met warmte water. Blijven afwezig te zijn van natuurlijke remedies die notendoppen of andere grote korrelige stoffen vereisen deze zal uw huid scheuren.

Behandel je vlekken onafhankelijk. Hoewel benzoylperoxide producten zijn nog steeds een waterdichte smet zapper voor alle huid stijlen, sommige mensen zweren bij andere huis therapieën. Voor geval, medische schoonheidsspecialist Dr Kavita Payyar onderschrijft wrijven gekneusde knoflook op acne en het wassen van recht na 10 minuten. Dit desinfecteert de huid en kan duidelijk puistjes.

roodheid te verminderen met een ei, honing en saffraan masker. Meng het wit van een ei, een snufje poedervorm saffraan en een theelepel. honing tot aan de saffraan smelt afwezig. Breng het zachtjes aan uw ontmoeting en kleden zich in het tot uiteindelijk je poriën en de huid tintelt en spoel geheel met drinkwater. Niet alleen heeft dit masker zin verfrissend, maar het helpt te minimaliseren zonnebrand en zelfs uit je poriën en huidtinten.

Wees zo bewust over wat je in je hele lichaam als je bent over wat je op het. Het drinken van veel water, het eten van een grote variëteit van voedsel (vooral fruit en groenten) en met multivitaminen allemaal leiden tot een gezonde teint. Dr Kavita Payyar suggereert ook de inname van tien tot 20 gram pure tarwegras sap ‘s nachts tot acne gekapt. Doe dit 3 keer per week gedurende twee maanden een aantal belangrijke verbetering zien.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.