Hoe te Schijnbare Up Schouder Puistjes

Heeft een loofah, een washandje of een spons gebruiken bij het douchen in plaats, reinig je schouders met je vingers. Zal niet implementeren schoonmaken zeep of lichaamsbouw schoon om de pukkels op je schouders, zoals de chemische stoffen in deze producten irritatie kunnen maximaliseren. Als alternatief, snel wassen met een delicate, niet-schurende reinigingsmiddel dat niet bevat alcohol. Direct na het douchen, voorzichtig deppen – niet wrijven – je poriën en de huid droog

.

Implementeer een zachte gel of crème die benzoylperoxide en alpha hydroxy zuur, of AHA bevat, om je acne. AHA verwijdert dode huidcellen van de voorste laag van de huid, die vuil en overtollige olie zal ontstoppen van uw poriën. Benzoylperoxide doodt de micro-organismen die leidt tot acne door het blootstellen van de poriën aan zuurstof.

Doe shirts gemaakt van een mild-lichaamsgewicht, comfortabel, ademend materiaal, deze als katoen. Stoffen die als wol of polyester kan de poriën en de huid irriteren. Al snel na het uitvoeren van oefeningen, douche en je outfits te veranderen, zoals outfits vochtig van het zweet kan je puistjes irriteren en zijn een voedingsbodem voor bacteriën vloer.

Category: Dieten

Comments are closed.