Hoe te Schijnbare Up Your puistjes

Ruim je omgaan met het gebruik van reinigingsmiddelen geformuleerd met benzoylperoxide of salicylzuur. Deze stoffen helpen de ervaring met geen krijgen veel te hard op. Echter, was zorgvuldig de hoeveelheid kracht die je uitoefent op je confronteren bepaalt uiteindelijk hoe zwaar haar huid zal zoeken.

Was uw ontmoeting alleen met H2O. Schoonmaken zeep en ernstige reinigingsmiddelen kan letsel door nu-distressed huid. Terwijl de 1e aantal keren wassen van uw confronteren alleen met het drinken van water kan misschien leiden tot een vettig gevoel op je huid, zal uw huid aan te passen aan het drinkwater therapie en echt zo schoon te maken zoals zij heeft gedaan met zeep voelen.

Onderhoud uw handen uit je poriën en de huid. Het overbrengen van stof en vuil van je handpalmen naar je gezicht acne verergert en veroorzaakt infecties, de belangrijkste om opflakkeringen blijvende verlengde intervallen.

Draag een hoed die uw ervaring tinten als je wilt om uit te gaan in het zonlicht. Blootstelling aan de zon zorgt ervoor dat de huid uit te drogen – die therapeutisch kunnen verlengen en zelfs puistjes verergeren

.

Gebruik olie-volledig gratis make-up en reinigen van het uit je poriën en de huid volledig bij de finish van de dag. Make-up kan puistjes irriteren, en snelle verwijdering helpt voorkomen dat het irritatie van de zweren.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.