Hoe te Sensible Lichaamsgewicht Reduction Doelstellingen Opgericht

Overzicht

Body gewichtsvermindering is niet een eenvoudige manier van handelen om te gaan als gevolg van. U vindt er honderden van zorgen onder ogen alvorens ze enkele kilo’s van je lichaamsbouw. Dus, als je consequent bent zich niet te houden met een overmaat gewichtsverlies programma, nooit de hoop verliezen. U kon uw problemen op te lossen door tal van andere methoden.

In onze voortdurende en statische manier van leven, is het niet schokkend dat we in het algemeen niet in slagen om te doen wat we van plan waren. Falen om de stok met uw vet daling plan als gevolg niet in staat zijn om een ​​uitzondering te zijn. Zoals net als u, veel lijners meestal krijgen geïrriteerd en op een gegeven moment gaf als ze te kort om hun gewenste lichaamsgewicht daling ambities. Maar, heb je op elk gewenst moment gedacht waarom u of ze succesvol te hebben op? Ik voel het ideale antwoord zou zijn dat je op geen enkele wijze gevestigde realistische gewicht daling doelen.

Waarom een ​​Real zoekt gewichtsverlies Intentie is een cruciale kwestie?

Overgewicht personen meestal verwachten groeien veel slanker dan ze zou kunnen te zijn. Als eindresultaat, haar uitzicht tot teleurstelling en daarom geven de hoop om overtollig gewicht te verminderen. Een te onderzoeken afgewerkt door de onderzoekers van de opgemerkt dat over gewone, individuen die meer gewicht waren tot doel gesteld te laten vallen 32% van hun lichaamsgewicht. Geen twijfel, dit is nogal onhaalbaar, omdat hun verwachtingen zijn een paar momenten die nodig zijn om slanker lichaam te bereiken bedrag.

Ga niet voor een rage eten plan of ponden reductie software die snel en eenvoudig pond verlies belooft. Het zal niet helpen, want er is geen snelkoppeling voor het vergieten van het lichaamsgewicht. Als je echt wilt kilo vallen, moet je zijn verplicht de vastgestelde aantal praktische ambities die haalbaar en eerlijk zijn. Ook moet je een aantal variaties te maken in uw manier van leven en voedingsmiddelen patronen.

Maak een afspraak

Je moet een rots goede inzet en stevige motivatie hebben get te bereiken uw plannen. Informeer je zelf, wil je echt mensen wilt vallen meer lbs? Als zeker, maak dan een vaststelling dat je toevallig helemaal klaar om alle uitdagingen aan te gaan en zijn er geen probleem wat er over u zal de stok met uw targets. Uw gewichtsverlies doelen misschien een effect in uw levensstijl en samenwerking met anderen. Dus, overwegen over dat als zeer goed. Ook maken een aantal keuze ontwerpen om andere stress van je leven te gaan.

Stel Sommige Kleinere Sensible Doelstellingen

Om uw pond daling ambities reiken, je wilt maken op minimaal een 6 maanden of een persoon jaar verlengde-expressie strategie. Het zou onrealistisch zijn om te veronderstellen dat je zou kunnen ontdoen van 1012 pond. voor elke week. Begin met enkele kleine alledaagse doelstellingen en het vergroten van mensen geleidelijk. Veronderstellen over iets dat haalbaar is voor u met een minimum bedrag pogingen. U kunt beginnen met het kweken van je normale fysieke activiteit. Voor voorbeeld, kunt u benaderen om dwalen twintig minuten nu of doe het huishouden doen het werk voor morgen.

Stel Sommige Wekelijkse Lichaamsgewicht Decline Ambities

Stel je over een aantal wekelijkse plannen die simpel en haalbaar zijn. Ik stel me voor het regelen tot 1-2 kilo (. Vijf een kilogram) berging voor elke 7 dagen is een verstandig en haalbaar doel. Wiskundig, een pond (0,5 kg) van vetten is gelijk aan 3, vijfhonderd calorieën. Dus, om een ​​pond van ongewenst vet te vallen voor elke 7 dagen, zal je nodig hebt om weg te smelten op zijn minst 3, vijfhonderd energie. Het betekent (vijfhonderd energie x zeven dagen = 3500 energie) moet je weg te smelten op zijn minst 500 meer calorieën per werkdag dan je eet. Geen vraag, is dit een haalbaar doel, als u alleen nodig ofwel verminderen van calorie-inname of escalerende lichaamsbeweging te komen op de calorie-brandende doel.

Adopteer een evenwichtige voeding Ontwerp

Burn veel meer calorieën dan je verbruikt – de zeer eenvoudige formule moet je echt rekening houden bij krijgen om lichaamsgewicht schuur. Aan de andere kant, om zich te ontdoen van veel meer energie, echt niet gaan voor extreme manieren, zoals vasten, H2O eten plan, of citroensap dieet plan. Voor welvarende, verlengde zin te krijgen, moet u kiezen uit een vet verlies te bereiden die volgt een gezond, caloriearm beheerde voedsel plan samen te stellen met de oefening.

Zorgvuldig bereid je een eetplan programma, en veranderen je voeden met design en stijl langzaam. Maak alle vertrouwen in je lichaam krijgt voldoende calorieën op basis van uw boven-en gewicht. Verwerk groenten en fruit als belangrijkste bron voor energie. Verdeel je calorie-inname in 5-zes maaltijden. Check out wisselend 3-vier voedsel met licht voedsel, dit soort als , zodat u ongewenste honger kunt stoppen.

Zeg nee tegen fast food items en junk maaltijden, omdat ze bevatten zeer weinig of geen gezond waard en zijn hoog in het lichaam vet, suiker, zout en energie. Ook wilt u weten dat deze maaltijden zijn gedacht slechts een van de grote brengt voor zwaarlijvige. Aanzienlijke hoeveelheid verzadigde vetten die zijn vrij extreem moeilijk te absorberen of te verteren effectief junk levensmiddel bevatten vaak. Bijgevolg deze vet blijven zij aan het systeem en vergroot extra gewicht.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.