Hoe te Shark Tooth herkennen

Kijk naar de kleur van de haaientand. Meestal recente tanden zijn wit of zacht van kleur en versteende haaientand zijn donkerder. Ook rekening houden met waar de tand werd gevonden. Tanden landinwaarts zijn waarschijnlijk fossielen, terwijl die zich op of rond een strand nieuw of versteende zou kunnen zijn.

Kijk naar de eigenschappen van de tand. Evalueer de duur van de tand, dikte, breedte, ontdekken of het is gebogen, driehoekig, glad of gekarteld.

Identificeer een gids over haaientand identificatie in de bibliotheek of kopen een bepaalde uit een boekhandel. Evalueer de kwaliteiten ontdekt in beweging twee met de informatie en foto’s.

Lookup de netto gebruik te maken van omstandigheden, zoals haaientand, haaientanden identificatie, haaientand assortiment of haaientand eigenschappen herkennen. Klik gewoon op de inkomende links in de Resource gedeelte eronder voor meer info.

Converse tot vele anderen die zijn gekruid in het verzamelen haaientand. Ze kunnen begeleiden in de identificatieprocedure en suggesties geven.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.