Hoe te Shark Tooth verkrijgen op New Jersey Shorelines

Kies een New Jersey kust dat heeft een goed voorzien van schelpen en stenen. Elke New Jersey stad aan zee zal hebben verschillende onderscheidende stranden. U kunt aanvragen bij een lokale winkel waar de mooiste schelp kusten zijn of zelfs om te praten over de zee precies waar de meeste haaien glazuur kan worden geïdentificeerd. De beste strand locaties voor het vinden haaientand elk individu winter dankzij stormen en vloedgolven veranderen, dus vraagt ​​de lokale bevolking is uw beste weddenschap.

Haal er aan het strand bij lage tij om te beginnen uw look voor voor haaientand. Kijk voor locaties waar door schelpen en stenen hebben gevestigd. Ze kunnen in de nabijheid van de oceaan, aan de achterzijde van een grote rots of in een verwassen locatie van het strand. Test uw tij tafel om de tijd van de kleine tij te vinden. Schelpen, stenen en haaientand worden achtergelaten op het strand als het tij zich terugtrekt, waardoor dit de beste tijd om te zoeken.

Schop zand, schelpen en stenen in een kwart-inch zeef. Schud de zeef naar de kleine stenen en zand te verwijderen, waardoor de grotere stenen en schelpen. Giet het water uit de emmer meer dan de zeef om hulp te sporen de haai glazuur, dat zeer darkish zijn als het nat is.

Lijken voor dim stenen die worden gevormd zoals driehoeken. Conserve deze in een pot of zak en ze te vergelijken met foto’s van haaien glazuur aan de haaiensoorten voor elke tand gevonden ontdekken.

Category: Supplementen

Comments are closed.