Hoe te snel te ontdoen van acne littekens

Zeer diepe acne littekens leiden tot een combinatie van oplossingen om ze te vervagen afwezig. Hieronder volgt een overzicht van strategieën over hoe zich te ontdoen van acne littekens met alle-natuurlijke componenten. Niet elke kuur zal verbazingwekkende resultaten te creëren, maar het is te hopen dat elke enkele bijdragen aan de voorsprong naar.

How to Get Rid van acne littekens met zes Behandeling plannen

Voor elke individuele aankopen twijfelachtige crèmes of betrokkenen zelf om dure plastische chirurgische procedures, moeten ze echt proberen de all-natuurlijke geneeswijzen die voorwerpen vaak ontdekt rondom de woning te gebruiken. In dit artikel zijn een paar.

een. Eiwitten Haal de dooiers en beginnen met twee eiwitten. Dep een katoenen bal in het wit en gebruiken om het gezicht met kronkelende streken, het masseren van de blanken in de poriën. Als de eiwitten genieten in de huid, zal er een aanscherping en tekening sensatie. Laat de eiwitten op dertig minuten en spoel af met schoon drinkwater.

2. Tomaat wrijven Slash de tomaat in 50% en gebruik de twee kanten te wrijven op de poriën en de huid. De tomaat zal de littekens lichter en maken de huid veel elastischer. Sta het sap op ongeveer 20 minuten te blijven. Mensen die allergisch kan een reactie op de zuurgraad van de tomaat hebben. Een monster plek echt moeten worden getest vlak voor gebruik te maken van het sap om de volledige ervaring.

drie. Citroensap dashboard l Een belangrijke procedure in hoe zich te ontdoen van acne littekens is de citroen, die het uiterlijk van de littekens vermindert en verzacht de huid op de dezelfde tijd. Een 20 ogenblik therapie moet uitgebreid meer dan genoeg zijn om te vertrekken op vlak voor het wegwassen met warme reinigen H2O.

4. Komkommer sap Nog een ander sap dat de huid therapeutische huizen heeft komt uit de komkommer. Het kan dagelijks worden toegepast omdat het geen zuurgraad en kunnen zelfs nog voor verlengde intervallen. Komkommer heeft een aantrekkingskracht remedie voor vele jaren, met name over de ogen voor rimpels.

5. Honing masker Was het gezicht met warmte om warm water om het openstellen van de poriën , en dep de huid droog snel met een handdoek, zodat de honing van te voren van de poriën kan worden toegepast terugkeren naar normaal. Implementeren van de honing aan de gehele getroffen gebieden royaal.

Ga weg de honing masker op voor 20 minuten en spoel af met warm h2o. Droog de deal met met een handdoek wederom en wrijf een ijsblokje meer dan het gebied. .. Het vorige zuivere methode voor hoe – dit moet een dagelijks ritueel dat de huid zachter

6 Baking soda pasta zal maken en helpen bij het wegwerken van de zits littekens zich te ontdoen van acne littekens is om poriën die puistjes bacteriën binnen ontstoppen. De baking soda doodt de zits microben in het proces.

Meng het water met de baking soda om een ​​grote pasta sorteren. Dep dit op alle littekens en vertrekken voor 3 minuten. Was het af met warmte H2O en herhaal 2 keer voor elke werkdag. De baking soda kan ook helpen om de huid te exfoliëren.

andere behandelingsopties in How to Get Rid van Zits Littekens

Terwijl natuurlijke therapieën voor acne zijn uitstekende benaderingen verschijnt een persoon te versterken, de meeste mensen willen een ding om bijna onmiddellijk functioneren. Veel mensen zullen niet de therapieën vaak doen, zodat puistjes zal verdwijnen, en dat is gemakkelijk te begrijpen vooral vanwege de ongemakkelijke moeder natuur van acne littekens.

Acne litteken crème kan de methode van verjonging te versnellen, maar voorzichtige selectie moet worden ontworpen om het juiste product of de dienst te doen het de klus te klaren. De meeste mensen testen meningen over hoe zich te ontdoen van acne littekens te komen met lotions. Dit kan tijd en inkomsten worden gebruikt op items die je niet zou moeten functioneren besparen.

Preserve een logboek van uw Progress

In het besef dat een behandeling methode om zich te ontdoen van zits zal tijd krijgen om hele, met een verslag van wat je doet en hoe vaak je het doet is heel goed om te helpen je herkent wat presteert en wat niet, en het kan bieden aan een individu anders die heeft acne verlichten .

Het nemen van foto’s zal vertonen ook als u die aanzienlijke vooruitgang. Het is het meest effectief om een ​​digitale digitale camera te gebruiken en foto’s te nemen in dezelfde put met de identieke zachte aandoeningen elke individuele tijd om een ​​redelijke vergelijking te hebben. Wees individuele, simpelweg omdat zelfs de ideale behandeling plannen kunnen niet op miraculeuze wijze versterken van een kritische problemen meteen.

Het is belangrijk om te begrijpen, ijver in de pogingen en uithoudingsvermogen zijn nodig om zichtbare effecten te verkrijgen.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.