Hoe te snel te ontdoen van de borst acne

Als u een acne lijder en het krijgen van het bovenlichaam acne, is er hoop voor je. Voor tal van mensen die acne kan dit vrij een onaangename praktische ervaring zijn als acne is gevorderd nog meer te draaien in cystic zits. Het maakt niet significant kiezen inspanning om puistjes te pakken net na een gemakkelijke delicate breakout en je kunt gemakkelijk behouden het minder dan het management. Maar veel mensen te kort te blijven om hun acne onder commando te houden door niet bijwonen, kan dit leiden tot de vorming van knobbeltjes cyste. Niet om acne onder beheer te houden is niet alleen de slachtoffers fout zits wordt ook veroorzaakt door hormonale onbalans in een specifieke. Wanneer het hormoon androgeen is uit te beheren, kan dit leiden tot over de schepping van talg en de zwelling van de haarzakjes. Allebei van die volwassen mannen en meisjes zijn eveneens getroffen door deze en hormonale remedie nodig kunnen zijn in te kopen om hormonen te brengen aan een gewone graad.

Beschrijving van gemeenschappelijke acne

Papels zijn paars besmet, hobbels zonder hoofd

Puisten:.. Pastules zijn wat we contact zits vaak het centrum is geel of wit, omgeven door ontstoken rode cirkel

Als u wilt om zich te ontdoen van acne snel zijn er verschillende voorzorgsmaatregelen die u kunt nemen. Maar je moet ook nodig om te begrijpen wat verscheidenheid van acne je hebt.

Vaak de beste ding voor je te doen is om je puistjes te vallen als het zich in een vroeg stadium van de vorming dit is wanneer je paraferen herken je mee-eters / whiteheads / pastules / papels ontwikkeling ervan zijn vrij eenvoudig aan te pakken.

Ttreatment

De eerste details die u nodig heeft om te doen is om een ​​regiment te kopen bij uw lokale drug retail winkel. Het verwerven van het juiste product of de dienst is ongelooflijk belangrijk, u nodig heeft om te vragen voor goederen die de juiste levendige ingrediënt dat zal optreden op de verscheidenheid van zits je hebt. Het moment dat je hebt gemaakt het te verkrijgen, is het belangrijk om zich te houden aan de richtlijnen die aankomen met de oplossing en het gebruiken daarvan zo voorgeschreven.

one.Steps over hoe zich te ontdoen van matige borst acne breakouts

een. Bij fase een persoon dat is de fase waarin mee-eters en Whitehead breakout, het werken met een acne wassen kan hulp. Je kunt het krijgen in uw omgeving drogist. Op de drug retailer vraag uitgifte en valideren welke items de actieve component die u willen voor heeft. Er zijn een heleboel formulering aangeboden ken uw poriën en huidtype, en kies verstandig.

twee. Latere check het probleem en als er nog meer puistjes met irritatie kunt u vooraf met behulp van merchandise gemaakt van benzoylperoxide.

3. Als de toestand niet verandert nemen uw zits schoon dat benzoly peroxide met een reinigingsmiddel met 1 die 2% salicylzuur

Andere keuzes bevat bevat:.

Tretinoïne (Retin-A) – Tretinoïne is een bijproduct van vitamine A, en zal werken door de groeiende celvernieuwing en Het helpt verdrijven de aangesloten materialen retourneren van de porie naar normaal. Retin A is succesvol, maar heeft een aantal facet resultaat dit soort als jeuk.

Hoe te gebruiken

 • Gebruik Retin-A klein volume Retin-A ‘s nachts net voor waarschijnlijk.
 • matras Als je wakker wordt in de vroege ochtend wassen en schrobben weg de vlokken die inmiddels heeft ontwikkeld tot veel meer voor de hand.
 • Volgend u uitgevoerd wassen, zorg ervoor dat u implementeren van een goede-H2O vooral gebaseerd moisturizer om het droogproces uitkomst van de drugs een stuk draaglijker en comfortabel te maken. Het wordt meer aanbevolen om een ​​moisturizer die ook kan leveren verdediging van de zonne-gebruik.
 • Overdag als je ziet veel meer schilferen verschijnen via het systeem van de dag, gebruik dan een doorweekte stof te elimineren en vervolgens gelden extra-water gecentreerd moisturizer.
 • Antibiotica

  U kunt ook gebruik maken van antibiotica als mee-eters en Whitehead zijn echt besmet. Bij toepassing van het gebruik van antibiotica als goedgekeurd door uw huisarts en het toepassen van alcoholische dranken.

  verkrijgen ontdoen van puistjes (acne)

  Bij het aanbrengen van de eerder genoemde oplossing werkt en puisten aan de slag zien up samen met een ontsteking, in deze fase zijn er een aantal acties die u kunt krijgen. U moet een spiegel, een grondig schone naald, sommige alcoholische dranken en wat weefsel hebben.

 • Locatie op je eigen in ingang van een spiegel
 • Ontsmet een naald met alcoholische dranken (spirit)
 • de oppervlakte van de puistjes Prik
 • Gebruik sommige weefsels en het bezit komen van de puistjes en knijp het aan de geschreven inhoud
 • Herkent u bloed, staken het proces
 • Belangrijke nota te nemen : Grondig niet te gaan over kneuzingen, oppakken, knijpen ze met blote handen, door het uitvoeren van dus je bent het produceren van wonden en nadelige gevolgen voor uw huid en je kan eventueel besluiten tot het verkrijgen van een litteken. Als u cystische zits niet proberen te prikken, zie uw medische professional.

  twee. Ernstige borst acne

  Isotretinoïne wordt accutane meestal gebruikt remedie voor deze acne.

  uw professionele medische / chirurgische mogelijkheden

  Als u niet succesvol met de meer dan vooral als je puistjes is een vooruitgang stadium, en wil andere oplossingen te ontdekken, kunt u eventueel willen kijken naar een aantal klinische interventies deze soorten zo.

  Als u worstelt met indienen hyperpigmentatie en macules , hyperpigmentatie verwijderen oplossingen kunnen toelaten om donkere gebieden van de huid uit te roeien.

  Microdermabrasie is een mini-cursus van actie die betrekking hebben op de verwijdering van de belangrijkste laag van de huid, levenloze huidcellen gebruik van aluminium oxide kristallen , vitamine C kristallen en andere vormen van milde schuurmiddelen. Deze manier van handelen bevordert de vorming van nieuwe cellen. Microdermabrasie kan verjongen je lijkt te zijn en je in balans te kijken en komen veel levendiger waardoor uw poriën en de huid voelt gladder gaan voelen en lijken.

  Ik hoop dat dit schrijf-up over hoe zich te ontdoen van de borst zits zal je helpen.

  Category: Supplementen

  Comments are closed.