Hoe te snel te ontdoen van voorhoofd acne

Brow acne

grootste deel van de mensen vandaag de dag zijn voorhoofd puistjes en het gebeurt wanneer het wordt toegevoegd talg en huidcellen die nutteloos zijn verstopt de poriën die irritatie veroorzaken. Het kan gebeuren op elk niveau in onze levensstijl en het is een veel erger in onze puberteit interval.

Er zijn een aantal goede redenen die acne veroorzaken plaatsvinden op ons voorhoofd. Een aantal van hen onder meer zaken als genetische dingen, schommelingen van hormonale ranges, gebruik non-comodogenic gezicht items die leiden tot verstopte poriën, woning een zenuwslopende manier van leven of een onaangepaste voeding plan.

Rechts hier zijn een paar benaderingen die u kunt huren om zich te ontdoen van je acne op je voorhoofd.

1. Blijf weg van hand contact met je wenkbrauw – Lagere of uit de hand van het bezit komen van met je wenkbrauw blijven om de reden dat u de mogelijkheid verstrooiing de micro-organismen en talg naar andere delen van je wenkbrauw die uw zits situatie zal verslechteren krijgen <. / p> twee. Bind je haar – Onze hoofdhuid scheidt olie en een deel van de olie zal blijven op je haar. Als je lang haar en het is regelmatig borstelen tegen uw gezicht, uw risico op het vinden van acne is een veel veel meer als de olie uit je haar worden overgebracht naar uw voorhoofd die misschien kan verstopt je poriën.

drie. Gebruik je haarlak spaarzaam – Haar sprays kan mogelijk leiden tot acne om te groeien op je voorhoofd. De spray kan eventueel verergeren de huid of verstopt de poriën die leiden tot extra voorhoofd acne. Mogelijk uit de buurt van uw gebruik van haarlak blijven of verdedig je gezicht op elk evenement dat u gebruik maakt van een haarspray.

4. Steer duidelijk van het hoofd versnellingen – Hoofd versnellingen mogelijk zijn om te genieten van ons zweet en accumuleren microben. Op elke afzonderlijke gelegenheid we dragen ons hoofd versnellingen, verspreiden we de kiemen om onze wenkbrauwen die puistjes kan veroorzaken. Proberen te blijven afwezig te blijven van het hoofd versnellingen of spoel ze op een typische basis om te verzekeren dat ze goed schoon zijn voor gebruik.

vijf. Niet roken – Zits gebeurt veel meer normaal om mensen die roken in tegenstelling tot niet-rokers. Door het gebruik van tabak veel minder of niet roken van sigaretten, bent u het verminderen van de kans op breakout.

Het streven naar deze adviezen zal zeker helpen u om uw voorhoofd puistjes aanzienlijk te verlagen naar beneden en u helpen om weer krijg je zelfvertrouwen.

Future, te weten komen meer over de actie van actie handleiding om snel acne procedure. Jozef had van zits totdat uiteindelijk struikelde hij op de reine proces dat hem heeft geholpen om zich te ontdoen van zijn zits in 3 keer de tijd doorstaan ​​voor de afgelopen tien jaar. Bezoek Acne Therapeutische Blog om te leren hoe je kunt ontdoen van uw zits in drie dagen tijd.

Category: Gezond eten

Comments are closed.