Hoe te snurken Cease en Adem door je neus

Slaap op uw ideale aspect of op je buik. Het bedrag 1 reden een persoon zonder de noodzaak van rust apneu snurkt is om de reden dat hij slaapt weer op zijn rug. Probeer te slapen op de juiste kant, die zal ondersteunen afvoer van de sinussen en houdt de luchtwegen open te stellen. Een andere keuze is om te sluimeren op de buik, die weer kan helpen om een ​​verstopte neus te minimaliseren en onderschrijven juiste luchtwegen via de neus.

Plaats een luchtbevochtiger in de slaapkamer. Als u dut in een bed kamer waar de lucht droog is, kan het misschien leiden je keel en sinussen te drogen, die zou voortvloeien in snurken. Een luchtbevochtiger in staat zal stellen om de neus vochtig te houden, wat ook zou kunnen helpen om houd je mond gesloten.

Wis je sinussen op voorhand van het naar bed gaan. Houd je hoofd om het facet en giet warm drinkwater of een zoutoplossing remedie in de neusholte en laat de oplossing weglopen. Dit zal nemen elke slijm en deeltjes en bevochtig de sinussen, die verbeterde respiratoire zal aanmoedigen om ‘s avonds. Het schoonmaken van uw sinussen op een frequente basis zal ook ondersteuning behoudt u gratis van allergische symptomen.

Nachts, verheffen uw hoofd of het gehele lichaam. Het verwerven van een foam kussen dat speciaal is gemaakt om de hogere hele lichaam of het hoofd verheffen. Het verhogen van je hoofd zal u helpen om je mond dicht te houden en beter te ademen, die goed kan voorkomen dat het snurken. Wanneer het lichaam is geplaatst onder een hoek kan neusverstopping of verstoppingen worden verminderd.

Test aantrekken van nasale strips of een neus clip. Nogal wat producten op de markt die u kunnen helpen om goed te ademen via de neus. Nasale strips zijn gebouwd om te worden gedragen op de buiten het huis van de neus verheffen ze en spreid de neusgaten open te stellen voor luchtbeweging stimuleren. Nog een optie is de ‘Breathe 123’ neusklem. Deze clips worden gedragen op de suggestie van de binnenkant van de neus. De clips knijp het neustussenschot, het openen van de passages, zodat je veel gemakkelijker kan ademen via de neus.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.