Hoe te snurken Command

Ga naar je huisarts en hebben haar test voor fysieke moeilijkheden die snurken kunnen veroorzaken. Het kan nodig zijn om medische procedures of andere oplossingen om de juiste afwijkingen van de neus of keel hebben (zie referentie 1).

elke allergie symptomen die resulteren in je werkervaring ernstig verstopte neus, die zouden kunnen worden waardoor u te snurken Handle. Informeer uw zorgverzekeraar over remedies om uw indicatoren te minimaliseren (zie Referenties 1).

te ontdoen van overmatig overgewicht. Als u ouder bent dan gewicht, kan extra vetten de luchtweg versmallen en breng over snurken (zie referenties 1 en twee).

Rest aan uw kant. Als u nogmaals sluimeren op je rug, uw luchtwegen is extra vernauwd, en dit kan leiden tot snurken. Het wijzigen van posities misschien versterken of weg te doen met uw snurken uitdaging (zie referentie een).

Blijf uit de buurt van inname van drank voor 4 uur net voor het slapengaan. Alcohol ontspant de spieren, en het kan over snurken te brengen door het kalmeren van de keel, volgens de Mayo Clinic (zie Referentie een).

Probeer boven de toonbank neus strips, die de neus te verbreden en misschien snurken te verlagen, in overeenstemming met de US National Library of medicatie.

Informeer uw tandarts of medisch professional aan een mondstuk die gedragen kan worden ‘s nachts om te bezuinigen snurken suggereren. Deze apparatuur te onderhouden de kaak vooruit naar de luchtwegen te voorkomen raakt vernauwd (zie Referentie een).

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.