Hoe te snurken en kwijlen End

Plaats blokken onder het hoofd van uw matras om uw hoofd verheffen beter. Slapen op je aspect kan eventueel in te schakelen. Als u regelmatig rollen op je rug, naai een tennisbal in de weer van een T-shirt om u te behouden van het uitvoeren dus.

uw gebruik van alcohol beperken en duidelijk uw neus vooruit waarschijnlijk snooze. Behoud van uw nasale luchtwegen open kan je misschien af ​​te wenden van het openen van uw mond te ademen, hoewel je slaapt.

Gebruik een gestage positive airway stam (CPAP) masker als je rust apneu. Snurken is gemeen met rust apneu en het dragen van het masker zal garanderen dat u het vinden van voldoende zuurstof, de behoefte voor u het verwijderen om te ademen via je mond.

Gebruik een tandheelkundige apparaat, vergelijkbaar met een gebitsbeschermer, dat past uw kaak en tong om uw luchtwegen te houden openen.

Neem eens een medicijn dat uw huisarts kan voorschrijven dat remt de parasympathische methode die is deel van het autonome procedure die speeksel schepping bestuurt. Een aantal instrumenten die kunnen helpen zijn glycopyrrolaat, trihexyphenidyl hydrochloride en benztropinemesylaat.

Heeft u een injectie van botulinum toxine A in de parotis. De injectie wordt hieronder gespecificeerd anesthesie en duurt zolang 8 maanden.

Poging biofeedback en hypnotherapie als je moet je niet willen medicijnen te nemen of zijn op zoek naar een veel minder-invasie resolutie. Speech remedie zou kunnen kleintjes die kwijlen bij te staan.

Category: Gezond eten

Comments are closed.