Hoe te snurken End

Bent u overgewicht? Heb je regelmatig komen om slaperig te voelen? Heb je strijd om te ademen tijdens de slaap? Heeft u belangrijke bloeddruk? Als dat zo is, contact op met een arts die gespecialiseerd is in rust omstandigheden. Dit zijn allemaal tekenen die wijzen op slaapapneu.

Gebruik een eenzame zeer lage kussen. Slapen op veel te veel kussens kan uitbreiden en het verkleinen van de neusholte. Indien zij niettemin, je verstopt, verheffen het hoofd door het plaatsen van schoolboeken onder de matras veel betere drainage te stimuleren.

Probeer snooze op je buik, want snurken is aanzienlijk minder waarschijnlijk te manifesteren in deze plaatsing. U kunt anti-snurken kussens ontworpen om te blijven snurkers houden op hun aspect wel in slaap krijgen.

Adopteer een gezonde manier van leven. Verder vet, roken van sigaretten, alcoholische dranken en medicijnen al verergeren snurken.

Evaluatie je medicijnen. Slapen capsules, antihistaminica en andere drugs verhogen snurken.

Praat met uw arts als u vermoedt dat allergische reacties en neusverstopping eventueel kunnen worden waardoor de problemen. Maak alle vertrouwen in uw allergie medicijn is antihistamine gratis.

Probeer een over-the-counter neusstrook. Deze strips kunnen ook verbreding van de neus en de congestie te verminderen tot vermindering van snurken.

Informeer uw tandarts over het toepassen van een mondelinge apparatuur ontwikkeld om snurken te verminderen.

Bespreek de behandelingen voor snooze apneu met een slaap-toestand expert. Deze bevatten chirurgische ingreep, de radiofrequente behandeling en een slaapmasker dat luchtwegen helpt.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.