Hoe te snurken genezen met Home Solutions

Heal snurken door het verhogen van je hoofd ‘s nachts. Sommige mensen krijgen onmiddellijk verstopt wanneer zij vaststellen. Zitten een kleine beetje zal blijven de luchtwegen open te stellen. U kunt kussens stapelen of stel een aantal gidsen onder de matras aan het hoofdeinde van het bed. Gebruik uw bezit aanpak te blijven om je hoofd hoog te houden. Dit is een van de grootste huishoudelijke therapieën.

Blijf uit de buurt van het nemen of iets inname bij allen die zou slijm of ademhaling problemen veroorzaken. Dit zou zuivel producten te betrekken, drank,
kruidige gerechten, elke grote voedsel voor het slapen gaan, geladen levensmiddelen, chocolade en sigaretten roken. Al deze punten zorgen ervoor dat u snurkt.

Adem stoom de hele nacht door om snurken te verhelpen. Vochtinbrengende de keel lijkt echt hulp. Bestel een luchtbevochtiger of verdamper. Een andere manier om te hydrateren is om een ​​klein beetje van koken spray in de weer in de mond spuiten net voor waarschijnlijk naar bed. Dit zal alle dingen gesmeerd en ontspannen te behouden.

Neem een ​​antihistaminicum of decongestant vlak voordat je gaat slapen, vooral als u allergische reacties. U kunt naar huis behandelingen gebruik van dit soort als neus strips of sprays om de lucht-passages te openen.

Neem een ​​regelmatige slaap cyclus, of helemaal niet haalbaar. Na veel te leeg en vervallen brengt u te snurken.
Test om wat gewicht te verliezen om snurken te minimaliseren. Hoe meer kilo kracht tegenover de diafragma maken het moeilijk om te ademen.

Test enkele brandnetel thee of honing te overwinnen snurken met huismiddeltjes. Het duurt normaal gesproken alleen twee theelepels honing een werkdag, volgens sommige goeroes. Ontvang de brandnetel thee bij een gezondheids-en fitness voedsel bewaren en gebruiken zoals voorgeschreven.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.