Hoe te snurken Halt Met een tand Brace Pushing Uw kaak naar voren

Koop een doe-het-zelf anti-snurk mondstuk, die u over het algemeen kunt krijgen bij de meeste drogisterijen. Probeer een zelfgemaakte mondstuk voorsprong van het investeren in een veel duurder 1 van uw tandarts.

Kook twee kopjes H2O voor tien minuten op medium warmte, dan giet het drinkwater in een kom en laat het zitten voor twee tot een paar minuten totdat het vuur. Stel uw mondstuk in het drinkwater gedurende 30 seconden, of langere beroep op de aanbevelingen die het bepaald model te begeleiden.

Weg met het mondstuk van het drinkwater en bijten op met uw verminderde kaak duwde vooruit enigszins. Druk je tong in de onderkant van het mondstuk als je brok en bewaar het in de brok positie voor zestig seconden of uitgebreid te vertrouwen op de merknaam. Ontdoen van zacht en positie in fris drinkwater gedurende vijf minuten om ervoor te zorgen dat het mondstuk volledig verhardt.

Dress in het mondstuk voor een paar nachten om te zien of het een verbetering kan maken of stopt uw ​​snurken volledig. Als je ziet een verbetering, maar verder naar het snurken, een afspraak maken met uw tandarts om zich te voorzien van een ervaren mondstuk. Mogelijk moet u uw mond plaats in een aparte manier te reguleren. Uw tandarts kan u helpen deze te identificeren.

Category: Gezond eten

Comments are closed.