Hoe te snurken Halt Met geen medicatie

Lichaamsbeweging vaak. Overgewicht sterk zal het gevaar van snurken verhogen. Probeer oefeningen die gericht zijn op de nek en kaak spot dit soort als de leeuw yoga pose, het openen en sluiten van uw mond zo groot als je kunt, en stretching je tong. Voeg deze specifieke trainingen om uw reguliere regime voor optimale resultaten.

Wijzig uw slapende plaatsing. Als je snooze op je rug, kan dit resulteren in je tong om de lucht passage in je keel te blokkeren en de reden voor uw snurken. Als u een ingewikkelde tijd slapen op je facet of maag-, test-stiksels een tennisbal of een ander object op de achterkant van je pyjama te slapen op je rug weer niet comfortabel. Elimineer dit object wanneer u de routine van slapen hebben gebroken op je weer.

Verhoog uw hoofd en hogere lichaamsbouw als je snooze. Door het opvoeren van de kop, zal open je neus en het minimaliseren van de congestie die het resultaat in van uw snurken zou kunnen zijn. Dit kan worden uitgevoerd door er kussens in een hoek onder je hogere rug, schouders en nek of het opheffen van uw bed met bakstenen onder het hoofdeinde.

Gebruik een luchtbevochtiger in uw slaapkamer. Dit zal de ademhaling veel gemakkelijker door het behoud van de lucht die gaat door middel van je neus vochtig. Als uw snurken wordt veroorzaakt door een obstructie in de neusholte, zal de bevochtiger fungeren als een decongestivum en open de luchtweg.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.