Hoe te snurken Halt Met Neus Strips

Praat met uw arts. Nasale strips zijn direct beschikbaar zonder een voorschrift, maar voortdurende snurkers moeten bespreken met hun arts vlak voordat u een procedure start. Als uw snurken niet aangesloten is bij een verstopte neus van allergische reacties, een verkoudheid of andere identificeerbare problemen vergelijkbaar met de neus, kan uw arts misschien pleiten voor een andere dan de neus strips remedie.

Bestel neus strips uit een apotheek of drogisterij. Eens te meer, geen recept is essentieel omdat neus strips bevatten geen behandeling.

Voldoen aan richtlijnen op de verpakking voor het juiste gebruik van uw neus strips. Typisch, worden de stroken ‘s nachts gedragen door het plaatsen van de strook boven de brug van je neus. De strip tilt de zijkanten van de neus, het openen van de nasale doorgangen voor verbeterde luchtstroom.

Preserve een dagboek van uw slaap goede kwaliteit. Praat met je partner om u te helpen. In het algemeen zal je niet een leuk beeld van hoe hard of regelmatig uw snurken is, noch hoe het invloed op je snooze. Je man of vrouw, aan de andere kant, zal waarschijnlijk weten, ongeacht of uw snurken is het verbeteren of niet.

Neem uw slaap dagboek om afspraak uw toekomstige dokter om je ontwikkeling te bespreken. Schakel uw medische professional ondersteuning die u door het houden van een nauwkeurige dagboek hoeveel enkele uren je slaapt en wat uw rust goede kwaliteit is als.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.