Hoe te snurken Halt Met neusdilatators

Vind de juiste grootte binnenkant dilatator door te selecteren wat afmetingen neus je hebt. De meeste dilators optreden in compacte, middelgrote en substantiële metingen, hoewel sommige bedrijven hebben een extra grote afmeting. Sommige organisaties markt talrijke dimensies in een eenzame pakket. Als je niet helemaal zeker, de diameter van je kleine vinger nodig hebt om een ​​goede gids te zijn.

in elk neusgat Plaats de machine door op de taps toelopende einde van de circulaire pads in eerste. De kleine U-vormige plastic aspect moet echt het aanraken van de septum en zal inbrengen afwenden veel te sterk in je neus. Het septum is het middengedeelte van de neus die de neusgaten scheidt.

veranderen voorzichtig de gadget rechts totdat deze stevig op zijn plaats gehouden door de kracht onder de dilatator en de binnenkant van het neusgat. Een dilatator dat is te weinig of slecht geplaatst kon glijden. Het pak moet comfortabel en luchtwegen moeten echt eenvoudig en onbeperkt zijn.

Om de neusdilatator elimineren, voorzichtig trek het uit door de aanslag van zowat elke pad dichtst de opening van het neusgat of door de U-vormige gedeelte dat de twee blokken met elkaar verbindt.

Zoals met interne dilatators, de meeste bedrijven maken kleine, middelgrote en grote omvang externe dilators. Kleinere en middelgrote fit ongeveer vijfenzeventig pct van de bevolking en significant wordt meestal alleen voorgesteld voor personen met grotere neuzen.

Schoon en droog je neus van tevoren om gebruik te maken van de dilatator. Ruim de papieren achterkant van de zelfklevende aspect van de eenheid. Hart de dilatator op je neus net hoger dan de fase waarin de neusgaten zijn breedste en druk op je neus, het maken van bepaalde dat alle onderdelen van de dilatator kleven.

Om de dilatator verwijderen, verzadigd is met warme H2O en langzaam trek het je neus. Elke lijm nog op je neus kunnen worden geëlimineerd toepassen van water en zeep.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.