Hoe te snurken minimaliseren door natuurlijke middelen en veilig en veilig

Plaats uw gehele lichaam in de juiste plaatsing. Gebruik toegevoegd kussens om jezelf overeind te houden in plaats van plat. Het beschermt tegen de keel weefsel vallen in de luchtwegen, hetgeen kan resulteren in lawaaierige snurken. Eigenlijk het verhogen van je hoofd enigszins vooruit op weg naar rust is slechts een van de ideale factoren die je kunt doen om snurken te verminderen.

Naai een klein zakje op de achterkant van je pyjama en zet een tennisbal binnen. Dit zal beschermen tegen u van slapen op je rug, dat is wanneer snurken plaatsvindt. U kunt ook overwegen het slapen op uw facet lagere snurken. Koester een kussen om je te handhaven in de plaatsing als u gevoelig bent voor het rollen meer dan ‘s avonds zou kunnen zijn.

Gebruik pepermunt mondwater gorgelen net vlak voor matras. De pepermunt zal het slijmvlies van de neus en keel, die in flip snurken zal lager krimpen. Dit snurken genezen is speciaal effectief als het probleem wordt steeds veroorzaakt door een verkoudheid of verstopping.

Gebruik een nek brace om je kin omhoog houden, hoewel je slaapt. Het behoud van uw hoofd recht zal ervoor zorgen dat uw luchtweg open blijft als een vervanging van het buigen, en kan meestal stoppen met snurken allemaal met elkaar. Halskragen kan normaal worden gevestigd op gezondheidsgerelateerde bron winkels.

Kijk wat je eet in de avond. Geen significante maaltijden of alcohol voor het niet eten op zijn minst drie enkele uren voor het slapengaan. Even van deze stoffen kan leiden tot je keel spierweefsel om het rustig aan te doen veel meer dan gewone, wat kan leiden tot snurken.

Category: Gezond eten

Comments are closed.