Hoe te snurken op een zuivere manier beëindigen

Shed gewicht. Extra vlees in de nek en kaak levert extra vetweefsel tot misschien luchtwegen belemmeren. Het kappen van de som van de overtollige huid op deze locaties, als er een, kan een duidelijke luchtwegen helpen en te beschermen tegen beperking.

Chorus van de voeding op grote maaltijden in slechts drie tot vier uur slapen. Slapen te lang voordat na het nuttigen van veel voedsel doet het spijsverteringsstelsel procedure niet genoeg tijd om volledig te verwerken het voedsel. Tot vaststelling kan leiden tot de resterende voedingsmiddel om zich te vestigen in een houding die bestemmingen te dwingen op het membraan en leidt tot obstructie van de luchtwegen. Specifiek, sturen duidelijk van zuivel oplossingen voor ten minste twee enkele uren net voor het slapen als deze leveren slijm dat de lucht doorgang kunnen beperken.

Blijf uit de buurt van alcohol vlak voor het slapen. Liquor is een spierverslapper en als dit soort wellicht leiden tot delicate weefsel te schuiven in het pad van de luchtwegen. Ook voorkomen dat sedativa, tranquillizers, slaappillen en antihistaminica.

Geef het gebruik van tabak of niet roken in slechts tal van enkele uren slapen. Comfortabele weefsel in de luchtwegen zal geïnfecteerde en gezwollen van het roken van sigaretten te worden. Niet roken helpt ook met algemene algehele gezondheid vooruitgang.

Pas uw slaaphouding. Voor sommige mensen vandaag de dag, alleen rollen op de kant en het opheffen van het hoofd een paar centimeter van het bed kan meer dan genoeg zijn om te leiden tot de luchtwegen tot zeer helder en dicht snurken.

Neem in levensmiddel dat keel spiertonus te maximaliseren. Deze bestaan ​​uit mosterdzaad, peren, mierikswortel, uien, knoflook, prei, kreeft, zeewier en tijm.

Adem stoom voorafgaand aan waarschijnlijk te sluimeren. Steam zal helpen verlichten neusverstopping door losgemaakt slijm. Start gewoon ongelooflijk warm drinkwater en adem de stoom om schijnbare luchtwegen.

Category: Gezond eten

Comments are closed.