Hoe te snurken Quit Wanneer Slapen op de Again

Kies maximaal aantal nasale strips. Volgens de Mayo Clinic, zijn personen die in staat zijn geweest om fundamenteel te vergroten hun neus door te werken met nasale strips. Dit kan de ademhaling helpen en te verwijderen snurken wanneer u op uw rug weer.

Deal met uw allergie symptomen. Af en toe kan een persoon snurken een gevolg van congestie ingegeven door allergieën. Door het beheer van deze allergische reacties, kunt u verminderen of zelfs stoppen met snurken, zelfs tijdens het slapen op je weer.

Preserve een voedzame gewicht. Veel mensen vandaag de dag zijn zich niet bewust dat veel gewicht op je hele lichaam kunt triggeren te snurken, volgens de Mayo Clinic. Wanneer het je lukt (of verliezen) vet, kunt u waarschijnlijk verbreden uw luchtwegen en stopzetting van uw snurken. Eigenlijk, extra lichaamsgewicht is de meest wijdverspreide over te brengen voor snurken.

Commit in een kussen voor snurken. Er zijn een aantal kussens op de huidige markt vandaag aan dat in feite doen gelden om te gaan met snurken door het goed positioneren van je hoofd, zodat je tong zal niet luchtstroom te beperken en uw luchtwegen open blijven.

Stop met roken. Sommige mensen vandaag de dag die tabak roken zal uiteindelijk beginnen te snurken. Dit heeft een goede deal te maken met het welzijn van uw luchtwegen en de verontreinigende stoffen je toevallig regelmatig het in je hele lichaam. Door het stoppen met het roken van sigaretten, kunt u meestal verminderen of te stoppen snurken.

Roll over. Als al het andere faalt, gewoon rollen over op je kant. Individuen zullen minder waarschijnlijk snurken op hun zij dan hun rug vanwege de plaatsing van de tong en vernauwing van de luchtwegen. Vaak hoef je alleen maar brok de kogel en de manier waarop je slaapt veranderen.

Category: Supplementen

Comments are closed.