Hoe te snurken Staakt met een Mond Equipment

Zie een tandarts. Een tandarts zal worden uitgerust om de mond apparaten die het meest geschikt zijn voor u aanbevelen. Naast aanbeveling mond apparaten die bij een apotheek of op het net kan worden verkregen, kan de tandarts geven ook producten die worden aangeboden slechts bij wijze van tandartsen.

Gebruik de SnorBan mondstuk. De SnorBan is een eenvoudige mondstuk gedragen tijdens sluimer die is gemaakt om de luchtpijp te verminderen van het sluiten door het zorgvuldig bijhouden van de lagere kaak naar voren. De stellige uitspraken dat het proberen om de kaak in deze houding te houden zal de passerende lucht houden van de productie van het weefsel van de offerte gehemelte of huig trillen.

Probeer de Herbst telescopische Appliance. Dit onderkaak herpositionering product wordt vervaardigd door Aztec orthodontische Laboratories is toegestaan ​​door de Amerikaanse Food and Drug Administration. Het apparaat kan worden aangevraagd met een recept van uw tandarts op Aztec orthodontische internetsite. Het bedrijf belooft dat deze verstelbare product herpositioneert het verminderen kaak en houdt het vast in put te laten verticale en laterale beweging van lucht, die wordt afgenomen weefsel trillingen en lagere snurken.

Gebruik de Elastic Mandibular Progression Equipment. Dit apparaat, vervaardigd door Johns Dental Laboratories en erkend door de FDA, is verkrijgbaar door tandartsen. Johns Tandheelkundige Laboratoria belooft dat dit apparaat maakt gebruik van elastische bandjes die verstelbaar aan de onderkaak verschuiven naar een voorsprong plaatsing en zorgen voor open luchtstroom zijn.

Gebruik de TheraSnore Verstelbare Kaak Retention product. Toegankelijk door middel van tandartsen, wordt dit apparaat vervaardigd door Distar USA en heeft door de Food and Drug Administration goedgekeurd. Deze machine is gemaakt voor een aangepaste pasvorm correct op de werkplek van de tandarts door het te verhitten en het krijgen van de betrokken persoon beet erin om een ​​impact te maken. Het bedrijf stelt dat het systeem dwingt de onderkaak tot een stuwende positie die de luchtdoorgang voor opgeheven luchtstroom en resulteert in het weefsel in het gedeelte weer van de keel opent zo vast dat het niet zal trillen.

Category: Gezond eten

Comments are closed.