Hoe te snurken Staakt met een mondstuk

Selecteer een mondstuk van een erkende verkoper van uw arts / tandarts. Zet het mondstuk naast elkaar, het afstemmen van de pinnen te leiden tot de daling kaak te bewegen in een komende situatie. Als gewoonlijk sluiten van uw mond, als je onderste glazuur het opnieuw contact van uw eerste twee hoger tand, de ‘gewone’ plaatsing heeft gelijk. Mondstuk elke fabrikant is een zeer weinig uniek, dus het verwerven van de tijd om de uitlijning geschikt is voor je krijgt.

Kook 4 kopjes h2o in een 2-qt. steelpan. Omzetten van de brander, en rekening houden met de pan van de brander.

Lessen het mondstuk in de ongelooflijk warm drinkwater, voorzichtig gebruik te maken van de schuimspaan. Hou het in de H2O voor 1 ogenblik. (Als het verlaagde gedeelte van het mondstuk scheidt van het belangrijkste element, gewoon beginnen hierboven vanaf stap 2.)

Verhoog het mondstuk uit de verzengende h2o werken met de schuimspaan uit de pan en laat het netjes voor een hele tien seconden.

Spot het mondstuk in je mond. Bijten hard, maar weersta de all-natuurlijke drang om je daling kaak weer gaan (in zijn normale plaats). Houd uw verminderen kaak gemakkelijk naar voren bij het bijten voor vijfenveertig seconden.

Neem het mondstuk uit uw mond en spoel af met koud drinkwater.

Gebruik de nieuwe mondstuk als je gaat om te rusten.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.