Hoe te snurken Stop: Procedures

snurken is hoofdzakelijk het geluid van de ademhaling verstoord door blokkades in luchtwegen voor de duur van de slaap. Een veel brengen slaapt op de rug, die zorgt voor de tong te schuiven naar de achterzijde van de mond, waardoor een gedeeltelijke blokkade van de lucht door de keel. Andere leidt tot zwakte in de keel, lichaamsvet ophoping over de keel, neus obstructie, spiermassa stijfheid in de kaak, en drugs-en / of gebruik van alcoholische dranken bevatten. Rest apneu, een belangrijke slaapprobleem waarin ademhalingen worden gemist in de loop van snooze, kan ook een oorzaak van snurken en kan ook eisen het gebruik van een aanhoudende positieve druk in de luchtwegen (C-Pap) product aan perslucht recht geven in de keel tijdens slaap.

Een bijzondere aanpak die mogelijk hulp beschermen tegen snurken is het lichaamsgewicht verminderen. Om de reden dat een trekker van snurken is de ophoping van overtollig vet over de keel, het verliezen van deze overtollige vet zal kracht verlichten op de keel en laat de lucht te verplaatsen door extra eenvoudig.

Alcoholhoudende dranken-en drugsgebruik kan snurken veroorzaken. Wanneer u in deze stoffen net voor slaap, je lichaam heeft om grondig te reinigen alleen opereren, en snurken kan eindresultaat. Het consumeren later dan drie uur net voor het slapengaan kan een verwante resultaat leiden.

Het roken van sigaretten kan de keel verzwakken en veroorzaken snurken, dat is nog een extra reden om te stoppen.

Een bijzonder goed vond en redelijk geprijsde koopwaar op de markt is de Adem Correct Strip, gemaakt om de openstelling van neusholtes voldoende voor lucht om gewoon te gaan door. De strip lijkt te zijn als een pleister die je op je neus, maar is gemaakt van ‘flexibele lente-achtige bands ‘die de nasale doorgangen geopend van het buitenleven te trekken. Bedrijf GlaxoSmithKline beweert dat het product of de dienst heeft een prestatie tarief van vijfentachtig%.

Nog een item dat steeds bekend is de onderkaak-ontwikkeling spalk, een systeem meestal gebruikt om te gaan met slaap apneu. Het is ingevoegd in de mond om obstructie te voorkomen door zachtjes de verminderde kaak naar voren. Het helpt ook voorkomen dat lucht uit het vibreren van de hogere luchtwegen weefsel. Deze machine is verkrijgbaar op recept in de Verenigde Staten.

Verkopers van vele andere goederen, dit soort als kussens, bedden, lakens, sprays, luchtreinigers, en voedingssupplementen voedingssupplementen, beweren te helpen stoppen met snurken.

is normaal gesproken de omstandigheid met gezondheidszorg kwalen, operatie is het laatste redmiddel. Methoden gericht op verbreding van de luchtwegen, dit soort als uvulopalatopharyngoplasty, worden beschouwd vrij riskant en niet aangemoedigd door de American Professional Medical Association simpelweg omdat het littekenweefsel achterblijft door deze invasieve manier van handelen kan in principe maken de doorgang smaller.

niet zo lang geleden ontwikkeld genoemd radiofrequentieablatie verstijft de comfortabele weefsel aan de achterkant van de keel door gebruik van warmte en RF vitaliteit aan de ruimte boven een tijdsperiode van vele sessies behandeling. Het blijkt niet helemaal te ontdoen van snurken, maar kan helpen de ernst te verminderen.

Uiteindelijk, de relatief nieuwe Pillar procedure houdt in het inbrengen van 3 kleinere stapel strips in de comfortabele weefsel van het gehemelte, het verdienen van het stijver zodat het trilt minder en lager zal snurken helpen.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.