Hoe te snurken stoppen met het gebruik Gedwongen Air

Vraag uw arts als je moet echt gebruik maken van een CPAP voor uw snurken. Een CPAP apparatuur is de meting van een schoenendoos met een flexibele buis die is verbonden met apparatuur met een masker of een ander systeem dat past over de neus en / of mond. Het duwt de lucht door middel van de luchtwegen bij een kracht groot meer dan genoeg om je te stoppen van snurken. De stam wordt vastgesteld op basis van suggesties van uw arts. Je moet instructie krijgen van een respiratoire therapeut over hoe u uw CPAP-apparatuur te gebruiken.

Na de richtlijnen voor uw CPAP machines, het opzetten van uw programma elke individuele nacht voor gebruik voordat je naar bed gaat. Zorg ervoor dat het op een zakelijke basis hoger dan uw grond om stof te houden van te worden in het toestel getrokken. Als u een luchtbevochtiger, ontworpen absoluut zeker van dat uw CPAP is op een oppervlakte die onder je hoofd te gebruiken, zodat de luchtvochtigheid niet een druipend van het water veroorzaken in uw masker.

Maak alle vertrouwen in dat de lucht inlaat poort aan de achterkant weer van het apparaat is gewoon niet zo via de activa unit geblokkeerd luchtstromen. Maak gegarandeerd alle slangaansluitingen en zwenkbuis goed vastzitten.

gegarandeerd altijd schoon uw deal met voordat u op uw CPAP masker. Je moet een goed schoon, droog gezicht gebied voor het masker moeten grondig verzegelen over je neus. Alter het masker er absoluut zeker van dat je een comfortabel in goede vorm, maar niet zo beperkt dat het onaangenaam maken. Sluit de slang en de buis van uw masker bij de elleboog relatie.

Zet het CPAP-apparaat aan te maken gegarandeerd wordt adequaat uitgevoerd. De luchtstroom moet voortdurend en op de spanning van uw zorgverzekeraar aanbevolen u moet gebruiken. In bed te krijgen en overweeg je hoofd te draaien vanaf aspect aan de andere kant met het masker op positieve te maken dat het niet de lucht lekken. Je moet bereid zijn om vrij te ademen zonder snurken als de CPAP het werk effectief doet zijn.

Category: Gezond eten

Comments are closed.