Hoe te snurken Strategies Halt

Vlak voordat u probeert om het probleem op te lossen, moet u op de hoogte van zijn triggers. Snurken heeft een verscheidenheid dragen elementen, een persoon die de anatomie van de mond. Sommige mannen en vrouwen hebben een comfortabele gehemelte, of een die is veel te dik of zeer laag. Zij kunnen eventueel ook door gaan van vergrote amandelen. Al deze leiden tot een vernauwing van de luchtwegen.

Obesitas is een wijdverbreid resultaat van snurken, evenals het gebruik van drank. Alcoholische dranken heeft de neiging om de spieren van de keel rusten, waardoor luchtwegobstructie.

Final maar niet het minst, kan nasale uitdagingen snurken veroorzaken. Als je door een afwijkend tussenschot of een verstopte neus, kunt u wel meer kans op snurken dan mensen die niet.

Wanneer je weer op je rug liggen, kan je tong laten vallen in je keel. Dit zal uw luchtwegen slanker te maken en belemmeren typische luchtstroom. Slapen op je facet is een ongecompliceerde zorg te dragen voor dit probleem. Dat gezegd hebbende, als je niet in staat aan uw kant te blijven zijn, kunt u naai een tennisbal aan het weer van uw pyjama overhemd dit zal slapen uiterst niet comfortabel op je rug en, na verloop van tijd, slapen op je facet zal blijken in 2e moeder natuur.

Als u moeite van neusverstopping dankzij een verkoudheid of voortdurende probleem, er zijn een aantal zaken die u kunt doen om het te behandelen en verminderen het snurken dat daarvan het gevolg is.

1, overweeg dan het inademen van stoom vooruit slapengaan. U kunt ook de locatie van een luchtbevochtiger in uw buurt om de congestie te verminderen en hydrateren je keel.

Zelfklevende nasale strips, zoals BreatheRight, nog een ander alternatief. Deze zorgen ervoor dat de luchtstroom door middel van uw nasale doorgang door het openen van uw neusgaten en het handhaven ervan geopend.

Door het opvoeren van je hoofd, blijft u uw luchtwegen onderscheiden van alles wat ze eventueel kunnen belemmeren houden. U kunt overwegen het gebruik van een dikker kussen of veel kussens om dit te voltooien. Bij het kiezen van je kussen, moet u het op de firma aspect een kussen dat is ook teder laat alleen de keel spiergroepen los te maken, waardoor de doorgang steeds veel te slank.

Een tandarts kan u een mondelinge apparatuur die nauwsluitend om je mond zal zijn, waardoor je tong uit weer terug vallen in je keel. Dit maakt het mogelijk voor uw luchtwegen te blijven zijn kosten-vrij zijn van obstakels. Als dit de route u ook kiest, worden gewaarborgd om te observeren met de specialist gedurende de eerste 12 maanden te waarborgen het pak geschikt is.

Deze gadget wordt normaal gebruikt in veel belangrijker situaties, speciaal voor die mensen die zou kunnen in gevaar te lijden aan slaapapneu, een probleem waarbij de ademhaling stopt en begint telkens door rust. Het is een masker boven de neus op de avond dat een continue beweging van perslucht door uw luchtwegen heeft gedragen. Hoewel het uitroeit snurken, veel krijgen het ongemakkelijk om sluimeren met dit toestel.

Category: Dieten

Comments are closed.