Hoe te snurken te behandelen met Residence Therapieën

geen alcohol drinken juist vlak voordat je naar bed gaat. De drank kan het rustig aan je keel meer dan genoeg dat je tong valt weer terug naar het, die uitzicht gekwalificeerd om snurken.

Verhoog uw bed, zodat uw hoofd en romp zijn dan minstens 6 centimeter gestegen dan de ontspanning van je lichaam. Dit zal uw tong behouden van weer terug te glijden naar je keel en resulteert in u te snurken.

ligt op sommige winkel gekochte neus strips. Deze openen je neus gangen, die u helpen om te ademen een stuk makkelijker, die de neiging heeft u aanzienlijk minder maken de meeste kans op snurken.

weer Snooze op uw facet of je buik, niet je rug. Slapen op je rug zet je tong en keel in de uitstekende posities voor snurken.

Voorkom het eten van zuivel producten rechts rechts voordat u naar bed. Zuivel leidt tot slijm om variatie in je neus en keel, en als je veel te veel van dit in je keel net voor matras, kan het leiden tot snurken.

onthouden van voeding op grote maaltijden binnen 3 enkele uren van post naar matras. Houdende binnenkort net na een belangrijke voedselbron kan mogelijk leiden tot zure reflux. De werking van het zuur weer terug te gaan tot in je keel kan leiden tot snurken, niet te wijzen op schade aan de slokdarm.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.