Hoe te snurken te verlichten

Gebruik een respiratoire strip op de leiding van je neus. Deze over-the-counter neusstroken moet openstellen je neus en toestaan ​​dat voor veel meer lucht om beweging door hen, hetgeen mogelijk kan verminderen uw snurken.

Rest met je hoofd gestut. U kunt eventueel gebruik maken van twee kussens of 1 echt groot en agentschap kussen. Met behulp van een bedrijf kussen kan je keel spierweefsel af te wenden van rustgevende veel te veel, dat is een oorzaak van snurken. Het bezitten van je hoofd gestut assists lager snurken door het onderhouden van uw luchtwegen open te stellen.

Elimineer pond als je nodig hebt om. Echter, personen die zullen vaak moeten overtollig gewicht te verminderen snurken simpelweg omdat hun vette nek weefsel dikker is dan allen die een typische gewicht. Door het afstoten van het lichaamsgewicht, vindt u een aantal van deze overtollige weefsel, dat hulp kan verlichten snurken schuur.

Voer een stoom verdamper voor het slapengaan. Een flink aantal situaties een verstopte neus is een lead om van snurken en door simpelweg het beheer van een verstuiver om hulp te onderhouden je neus ontstopt, u ​​verminderen uw kans op snurken.

Beperk uw alcoholgebruik, stoppen met het nemen van medicatie, dat fungeert als een kalmerend en weg te houden van antihistaminica. Al deze kunnen verminderen uw lucht die door middel van je neus en resulteren in snurken.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.