Hoe te snurken te verminderen door Workout routines

Zing op uw eigen om te rusten om hulp te stoppen met snurken. Zingen oefeningen alle spieren rondom je mond, keel en neus zorgvuldiger dan komt chatten. Gorgelen met warmte drinkwater om te beginnen met uw keel spiermassa los te maken, dan zingen krachtig gedurende tien tot 15 minuten voor het naar bed gaan. Na verloop van tijd, je spieren in je keel en gevoelige smaakpapillen wil de organisatie zo geschiedt verstopping van uw luchtwegen te voorkomen.

Strek je tong voor het slapen. Houd u uw tong uit zo veel als je kunt 10 gelegenheden. Herhaal 10 momenten maken van een poging om uw kin te raken met je tong, dan 10 keer een poging om contact opnemen met uw neus met je tong. Dit bedrijf toelaten de spiermassa toon van je tong, als het echt het probleem waardoor het snurken.

Doe gezicht oefening routines centreren op de mond locatie agentschap de spierweefsels te schakelen. Beweeg je kaak aspect aan kant, waardoor het gedurende 30 seconden op elk aspect. Portemonnee uw lippen voor een langere periode, dan glimlach overdreven voor de vergelijkbare hoeveelheid tijd. Op zoek naar in een spiegel zodat u kunt zien uw huig gaat, draai de spiergroepen aan de achterkant weer van je keel herhaaldelijk door spannen hen als over te spuwen.

Duw een lepel op je tong, en gebruik je tong om opnieuw te strijden tegen de lepel, in een poging om het te dwingen omhoog. Het versterken van uw tong spiermassa op deze manier kan bijstand leveren de spieren die nodig zijn om je tong te houden uit je ademhaling passages ‘s nachts.

Fake om kauwgom krachtig kauwen, neuriën of zingen als je dat doet. Dit oefenen zal toon veel van de spieren die nodig zijn om slappe weefsel te behouden van het ontvangen in de weg en dat resulteert in snurken ‘s nachts. Poging neuriën of zingen bij het voorwenden om sip door middel van een rietje naar dezelfde zaak te voltooien.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.