Hoe te snurken te voorkomen Met een Air Masker

Raadpleeg uw arts. Indien u, direct na het horen van uw symptomen, uw arts vermoedt dat u rust apneu, zal hij of zij een slaap onderzoek bestellen om de diagnose te bevestigen en te ontdekken uit of CPAP vermindert het snurken. Over het algemeen, ga je nodig hebben om te kopen van een arts om een ​​slaap te onderzoeken.

Bear een slaapfeestje onderzoeken. Deze nachtelijke examen vereist gebied in een exclusieve zorginstelling wijk of een slaap kliniek. Voor u naar rust, kunt u verwachten te worden bedraad met elektroden en andere gadgets om uw luchtwegen, bloed zuurstof en geest golven evalueren. Als de feiten tonen aan je apneu, zal de technicus u wakker en gezond je met een kortstondige CPAP masker om te zien of het kan helpen en over te brengen aan hoeveel lucht kracht je nodig hebt om te stoppen met snurken. Onmiddellijk na het onderzoek, zult u worden voorzien van een recept voor CPAP.

Het advies inwinnen van een ademhalings therapeut. De therapeut zal gaan over de verschillende variëteiten van apparaten en maskers verkrijgbaar. Wanneer u uw assortiment zijn vervaardigd, zal de therapeut in goede vorm het masker voor u en u te tonen hoe de apparatuur te werken.

Gebruik uw CPAP masker en het apparaat wanneer u slaapt. Het apparaat zal zorgvuldig blazen perslucht, vaak in de vorm van je neus, om uw delicate gehemelte te houden van prolaberende en stoppen je van snurken. Hoewel de CPAP-apparatuur niet ademen voor je als een masker, is het behouden van uw luchtwegen van het vinden geblokkeerd en uw bloed zuurstof uit te laten vallen als je slaapt.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.