Hoe te snurken verlagen

Slumber aan uw kant. Wanneer je snooze op je rug, de zwaartekracht trekt de tong en andere structrues ten opzichte van de achterkant van de keel, het blokkeren van de luchtwegen. Door te slapen op je zij je zorgen voor de zwaartekracht om je tong en andere structuren trekken om het facet en uit de luchtwegen.

Verhoog het hoofdeinde van uw bed met 4 inch of veel meer. Verheffen de matras verandert de hoek van de zwaartekracht. Als u niet in staat zijn om uit te rusten aan uw kant, of vinden het niet effectief, verheffen het bed houdt uw tong, kaak en andere structuren, instorten in tegenstelling tot de zwaartekracht en het blokkeren van uw luchtwegen. Kussens en kussens niet presteren zoals ze gecomprimeerd kan worden door het vet van je hele lichaam. Zowel prop de matras op stenen of krijgen een verstelbaar matras.

Open de keel en sinus passages. Test neus strips of mond afschermingen met het openstellen van de sinussen en blijven de tong te houden van het blokkeren van de luchtwegen. Probeer het gebruik van decongestiva om te bezuinigen sinus zwelling, maar blijf weg van het werken met hen ook gesloten tot tijd matras als ze kunnen leiden tot slapeloosheid.

Blijf weg van alcoholische dranken en slaappillen. Elke drank en slaapmiddelen kan mogelijk leiden tot de nek en kaak spieren om te zetten in veel te rustig en blokkeren de luchtwegen.

verliezen overgewicht. Overtollig lichaamsgewicht kunnen bulk up van de nek en leiden tot constructies in de keel te storten, wanneer we rusten.

Denk chirurgische behandeling. Tonsillen, een langgerekte huig en een zeer lange comfortabele gehemelte kunnen allemaal leiden tot snurken. Het advies inwinnen van uw arts, om te zien of een operatie aan deze structuren uw probleem zal oplossen.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.