Hoe te Snurken verlagen

Elimineer vet als je overgewicht of obesitas. Getting mollig verergert snurken en verhoogt uw kans op snooze apneu, volgens het college van Californië, San Francisco.

Rust op uw facet, en blijf weg van liggend op je rug weer terwijl in matras. De Countrywide Institutes of Health suggereert facet-slapen te beschermen tegen de comfortabele weefsels in je keel uit te ontspannen, waardoor uw luchtwegen behoud van open en het verlichten van snurken.

Verhoog het hoofd van uw matras met behulp van kussens gepositioneerd onder je matras of door het plaatsen van de twee entree bed benen op blokken. Dit stimuleert je kaak en tong om vooruit te gaan, het vermijden van obstructie van de luchtwegen.

Bekijk een neusstrook of neusdecongestivum hele slaap. Wanneer uw sinussen of nasale passages worden verstopt, inhalatie resulteert in het zijn veel meer taai. Dit kan uitkomst bij snurken. Nasale strips en decongestiva zijn die er bij de meeste apotheken en supermarkten verkooppunten.

Voorkom roken, blootstelling aan passief roken, en slaappillen. Al deze kunnen snurken verbeteren, volgens de Universiteit van Californië, San Francisco.

Drink geen alcohol voor diverse enkele uren net voor waarschijnlijk matras. De Mayo Clinic stelt dat alcoholische dranken ontspant de spieren in de keel en schaadt het vermogen van uw lichaam te beschermen door zich in de richting van obstructie van de luchtwegen.

worden getest voor rust apneu, en beginnen met de behandeling zo snel als haalbaar als je geïdentificeerd met de situatie. Snurken is meestal gerelateerd met rust apneu, een mogelijk significante situatie die eindresultaten wanneer keel weefsels belemmeren van de luchtwegen, het stoppen van de ademhaling.

Gebruik een voortdurende optimistisch luchtwegdruk masker terwijl u slaapt. Een CPAP masker krachten lucht door middel van uw luchtwegen, waardoor het open voor snurken en obstructief slaap apneu.

verlichten

Onderneem een ​​chirurgische techniek om snurken te verlichten. Een aantal chirurgische technieken zijn toegankelijk, afhankelijk van de oorzaak en de ernst van het snurken. De meeste meebrengen manipuleren of snijden specifieke gebieden van de hogere luchtwegen, die de tong, keel, neus of kaak.

Neem een ​​kijkje bij een KNO-arts, een chirurg die gespecialiseerd is in het oor, neus en keel, voor de werking van de laser. Laser operatie is tijdrovend, en bestaat meestal uit 4 of 5 poliklinische bezoeken. Alle door de chirurgische procedures, wordt een laser gericht in je keel om zich te ontdoen van overtollige weefsel.

Vraag uw zorgverzekeraar over somnoplasty, een procedure die zeer lage intensiteit microgolven gebruikt om verbranden afwezig sectie van de gladde gehemelte. Somnoplasty, ook wel radiofrequentie weefselablatie, wordt over het algemeen uitgevoerd op een poliklinische basis onder standaard anesthesie.

Gebruik een tandheelkundige unit om snurken te verminderen. Neem een ​​kijkje op uw tandarts om een ​​tand bewaker aangepast aan uw mond om uw kaak te houden in een veel vooruit positie. Tandheelkundige apparatuur kan ook worden gebruikt om de tong uit te trekken, waardoor veel meer ruimte voor uw luchtwegen en waardoor minder ingewikkeld ademhaling. Je moet opnieuw worden gecontroleerd ongeveer elke zes maanden om ervoor te zorgen dat uw tandheelkundige unit past toch adequaat, volgens de Mayo Clinic.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.