Hoe te stoppen premenstrueel puistjes en puistjes

Neem vitamine B te verlagen acne ondersteuning voor de duur van je menstruatie. Vitamine B6 kan ook helpen verlichten premenstrueel indicaties van dit soort als melancholie, een opgeblazen gevoel en humeurigheid. Maaltijden met vitamine B6 omvatten dingen zoals fruit en groenten, bonen, granen en granen.

Begin het uitvoeren van oefeningen op voorhand van je premenstrueel en bouwen een frequente regime. Werken dagelijks gedurende ten minste dertig minuten. Acne is nog erger als je moe en schadelijk zijn. Gemeenschappelijke training kan helpen bij het behoud u voedzaam.

Neem in een zeer goed goed uitgebalanceerd dieet plan. Communiceer met uw arts over welke vorm van dieet programma is het beste voor u. Over het algemeen, je moet proberen een lagere-vetten eten plan met een flink aantal porties van niet-citrusvruchten en greens voor elke dag, bovendien hele granen, vezels en veel water.

Voorkom suiker, kunstmatige zoetstof, cafeïne, witte bloem, alcohol en nicotine als je premenstrueel bent. Beperk fruitconsumptie tot slechts 3 porties per werkdag. Citrusvruchten kunnen acne verergeren, terwijl een dieet van verwerkte en geraffineerde voedingsmiddelen berooft het hele lichaam van de vitale vetzuren die hormonale acne veroorzaken.

Ga naar uw huisarts om een ​​recept te krijgen voor aanvang reguleren pillen. De hormonen in de geboorte handvat producten ondersteunen het evenwicht van de hormonen die puistjes veroorzaken. Gaat commando drugs te verlichten ook andere indicatoren van PMS.

Minimaliseer stam voor de duur van PMS met meditatie, yoga, massage of vindingrijke alternatieven zoals portretteren of creëren. Puistjes kan erger worden als je onder een groot deel van de druk.

Category: Supplementen

Comments are closed.