Hoe te strakke Zits Scars Uiteraard

Reinig je gezicht dag-tot-dag. Kies een reinigingsmiddel dat hydroxy zuren heeft. Deze zuren inspireren huid celregeneratie, betekent deze nieuwe huidcellen worden veel meer doelmatig ontworpen om uw littekens huidcellen te vervangen.

Exfolieer. Gebruik een lichte scrub om je littekens poriën en de huid te exfoliëren. Dode huidcellen zullen vanaf de vloer van uw huid worden verwijderd zo nieuw, onbeschadigd huidcellen kunnen hun positie te overwegen. Met regelmatige exfoliëren, zal uw huid jeugdiger lijkt en veel meer zelfs in toon.

Therapeutische massage je puistjes littekens. Gebruik maken van een milde spanning als je een ronde beweging te gebruiken om het gebied te masseren. Dit zal de bloedsomloop te verbeteren, zodat het bloed en vitaminen de littekens weefsel kan bereiken. Bijgevolg zal de huid gezonder en veel beter voorbereid om te genezen.

Gebruik een huid lichter crème op je acne littekens. Acne littekens algemeen toeschrijven donkerder pigmentatie dan de ontspanning van je poriën en de huid. Met normale software, zal bleken crèmes hun uiterlijk te verlichten, zodat ze beter opgaan in het aangrenzende gebied.

Prik een vitamine E capsule en distribueren van de inhoud dan uw gehavende huid. Vitamine E is van vitaal belang om de poriën en de huid wellness. Het versterkt de algehele look van de littekens en helpen het healing systeem.

Spot siliconen litteken remedie vellen dan uw zits littekens. Siliconen helpt om donkere littekens lichter en breekt littekenweefsel. U kunt litteken procedure vellen ontdekken in de meeste drug retailers. Je normaal nodig heeft om weg te gaan de lakens op het gebied voor een paar dagen vlak voor hen uit te roeien.

Wrijf een paar druppels essentiële pepermuntolie op uw zits littekens. Pepermuntolie mogelijkheden helende kwaliteiten welke verbeteringen kunnen leveren aan de algehele look van uw zits littekens. Therapeutische massage de olie in uw huid gedurende twee tot 3 minuten met de dag.

Consumeer een voedzaam dieet regime. Test om uw vitaminen en mineralen krijgen van vers fruit en groenten te allen tijde bereikbaar. Juiste voeding is van groot belang in te kopen om voedzame poriën en de huid hebben. Als u de voeding betreft ontbreken, zal uw huid littekens niet klaar om onderhoud alleen.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.