Hoe te Sustain uw welzijn voor de Respiratory Methode

Blijf weg van roken en meeroken. Geïnhaleerde rook beschadigt uw cilia, haar-achtige vezels in de luchtpijp die slijm, allergenen en stof af te wenden van het bereiken van je longen. De rook verlamt tijdelijk de trilharen, waardoor het mogelijk stof zijn weg naar de luchtwegen techniek snel te maken.

de schone lucht in uw woning. Luchtreinigers te ontdoen van indoor verontreinigende stoffen uit de lucht, die de lucht van allergenen die u zou hebben ingeademd inch Plaatsvervanger of was het filter uit de luchtreiniger om zich te ontdoen van stof en allergenen die zich ophopen in de filter reinigt. Deze gevangen allergenen worden geblazen terug in de lucht als het filter wordt niet routinematig gereinigd of vervangen.

Vermijd het gebruik van luchtverfrissers. Terwijl luchtverfrissers gaan met up nare geurtjes in uw huis, maar ook chemische stoffen vrijkomen in de lucht die na verloop van tijd kan je echt ziek voelen. Strooi 1 kopje zuiveringszout op vloerbedekking en tapijten. Laat de baking soda in het doek te zetten voor twee tot een paar enkele uren en opzuigen om geuren te neutraliseren normaal. Giet 1-2 tl. van zuiveringszout in uw prullenbak om zich te ontdoen van geuren.

Zuig of veeg uw vloeren met de dag om te bezuinigen op stofopbouw. Jurk in een ervaring masker aan uw neus en mond omvatten, terwijl het reinigen op het inademen van allergenen die all-around te blazen in de lucht terwijl je afstoffen.

voorkomen

Gebruik een luchtbevochtiger in uw woning aan vocht te verhogen aan de lucht. Droge lucht in het huis triggers kriebelende keel en hoesten, maar een luchtbevochtiger stopt die laten plaatsvinden door het verspreiden vocht door je huis. Opgericht de luchtbevochtiger om vijftig tot zestig pct pct luchtvochtigheid te voorkomen dat er te veel vocht aan de lucht, om de reden dat dit aanmoedigt meeldauw expansie. Reinig waterbassin van uw luchtbevochtiger dagelijks met warm h2o om micro-organismen stoppen met groeien binnen van het.

Lichaamsbeweging gedurende 30 minuten per dag. Cardio-oefening, zoals zwemmen, werking of fietsen verhoogt uw hart tarief, dat triggers uw longen te groeien om extra lucht te krijgen. Over tijd workout versterkt vaardigheid je longen om zuurstof te houden en verbetert uw luchtwegen.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.