Hoe te Sweat Acne Handle op de borst

Was uw hele lichaam met een antibacteriële zeep of een hele body wash speciaal voor de remedie van acne. Zits ontwikkelt om reden dat van een bacteriële infectie in de poriën, zodat een antibacteriële zeep zal helpen om de poriën van deze micro-organismen af. Terwijl baden, niet schrobben of exfoliëren de beïnvloed ruimte — dit zal alleen uw huid irriteren en maken het probleem nog erger.

Maak gebruik van een puistjes behandelmethode medicatie om de volledige aangetaste plek. Dit kan in de vorm van een product, vloeistof of pads die een acne behandeling geneesmiddel omvatten. Volgens Chestacne.org, een zeer goede puistjes behandeling medicatie een antibacteriële verbinding bevatten dit soort benzoylperoxide. Een adstringerende zal het lichaam ontdoen van extra olie, die acne kunnen strijden.

Woning kuren bestaan ​​uit de software van 1 deel citroensap en een persoon component rozenwater naar de getroffen plek. Naturalhomeremedies.com suggereert ook kokend 2 theezakjes en enkele blaadjes basilicum in een kopje h2o toestaan ​​dat de brouwsel grote, breng het dan naar de invloed locatie gebruik van een wattenschijfje.

Maak gebruik van een acne plek therapie aan individuele breakouts. Deze kunnen in de vorm van crèmes, lotions of zalven en hebben meestal een werkzame stof die benzoylperoxide, zink, komkommer, salicylzuur of zwavel.

Ontvang een antibioticum, zoals goedgekeurd door een arts. Voor ernstige gevallen van bovenlichaam zits, kon meer dan-the-counter behandeling opties niet voldoende. Wilt u misschien een medische professional die een meer krachtige topische antibiotica kan aanbevelen of voorschrijven een oraal antibioticum routine zien.

Beschermen tegen bovenlichaam puistjes door het behoud van uw poriën duidelijk, zodat u de behandelingsmethode aanpak helemaal kan voorkomen. Chestacne.org adviseert wassen zits-kwetsbare gebieden met een antibacteriële zeep reinigen onmiddellijk kort na sterke transpiratie. Exfoliëren uw lichaamsbouw gedurende elke douche alleen als uw systeem is momenteel niet uitgebroken. Afschilfering bevrijdt het lichaam van dode huidcellen, die de poriën verstoppen en kan bevatten bacteriën. Heeft poriënverstoppende items zoals deodorant, menselijk lichaam poeders en lotions niet implementeren om zits-kwetsbare locaties, vooral de borst. Gratis passende kleding gebouwd van ademend materiaal, zoals katoen zal de opbouw van zweet af te wenden tot een geconcentreerde gebied van het lichaam.

Category: Dieten

Comments are closed.