Hoe te Tanden Floss

Evalueer uit ongeveer 9 centimeter van tandzijde. Voor een kind, dit is ongeveer de duur van de kid’s onderarm.

Wikkel een bepaalde buurt van de tandzijde rondom een ​​single van je wijsvingers. Wikkel de tandzijde 2-3 keer over je wijsvinger, zodat het in de locatie zal houden als je je tanden flossen. Houd de floss op locatie met uw duim op de zeer dezelfde hand.

Knijp de tandzijde ongeveer een centimeter van je wijsvinger. Gebruik je wijsvinger en duim aan de andere kant stevig te houden de tandzijde, en trek de tandzijde strak.

Schuif de tandzijde langs de buitenkant van je onderste kies. Veel mensen vergeten om de natuur van hun kiezen floss, maar individuen tand vereisen kennisgeving, als goed. Zorg ervoor dat u de floss onder het tandvlees lopen.

Trek de tandzijde tussen twee tanden. Breng de tandzijde naar de andere facet van je kies, en functioneren de tandheelkundige floss tussen je glazuur. Schuif de floss op en neer de eerste kies, werken de floss onder het tandvlees, en doe dan het exacte punt van de tand op het andere aspect.

Trek de tandzijde recht omhoog (voor base tand) of recht naar beneden (voor de best beoordeelde tanden) te nemen uit met betrekking tot uw email.

Herhaal de aanpak voor al uw email. Wees positief naar de tandzijde schuiven naast elk aspect van elke individuele tand, zoals het trekken van de floss onder het tandvlees. Je moet niet kijken uit op de buitenkant van uw kiezen.

Gebruik verschillende onderdelen van de tandzijde als je samen gaan. Na elk individueel paar tanden, schuif uw vingers naar beneden de tandzijde ongeveer een centimeter, zodat u kunt ‘verfrissend’ floss te gebruiken.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.