Hoe te tandenknarsen door Jeffrey Neal Stop

Je had kunnen vragen hoe tandenknarsen stoppen in je slaap. Aan de andere kant, je kan eventueel zelfs niet op de hoogte is dit soort van een zaak. Slijpen tand in uw rust is een situatie erkend als Bruxisme, en het kan in uitzonderlijke gevallen worden nadelige gevolgen voor je tanden. Wat is eigenlijk veel meer is een groot aantal mensen vandaag de dag over het algemeen niet eens beseffen dat ze hebben dit probleem, vooral als ze materialiseren alleen blijven.

Heb je ooit wakker met een zere kaak of spasmen in de rug weer van uw kaak? Heeft uw tandvlees of tanden in sommige gevallen schadelijk zijn zonder aanwijsbare reden? Het kan zijn dat u een probleem met het malen van uw email in je snooze. Dus, nog maar eens de zorg is:?

Hoe kan ik voorkomen dat tandenknarsen in mijn slaap

Laten we ontdekken het probleem van bruxisme een heel klein eerste. Het is 1 van de meest voorkomende aandoeningen rust, en, volgens Wikipedia, bruxisme is een parafunctionele actie die optreedt bij veel mensen op een bepaald moment. Het is meestal niet een welzijn probleem voor de meeste, maar voor al diegenen die duidelijk op lange termijn tekenen van deze kwaal er verwoestende tand schade kan zijn en andere voorwaarden kan leiden. Indien toegestaan ​​om op slot te houden tandenknarsen van bruxisme zal verkorten en stomp de getroffen tand en leiden tot lijden in de gezichtsspieren. TMJ en hoofdpijn zijn de meest duidelijke tekenen of symptomen, vooral als de complicaties zijn het meest frequent in de vroege ochtend of kort na een dutje.

Apart

van het bewijs van duidelijke schade door tandenknarsen, de meest betrouwbare manier om bruxisme diagnose is EMG en EMG metingen voor de duur van de slaap. Sommige individuen kunnen ook deelnemen aan slaap laboratoria, of er zijn EMG modellen die gedragen kan worden bij woning. De meest bekende van deze gaan onder de namen SleepGuard en BiteStrip.

Cure procedures die gebitsbeschermers, spalken en biofeedback apparaten zijn allemaal efficiënt zo mooi als het verdienen van een bepaalde manier van leven en de inname wijzigingen.

Dus, hier worden vermeld zijn een aantal variaties die je kunt maken om stoppen tandenknarsen in je slaap:

 • Slash weer terug op je inname van cafeïne
 • Blijf uit de buurt van of sterke drank gebruik te beperken, omdat dit de afleveringen van tandenknarsen kan intensiveren.
 • Splits het gedrag van de kauwen op het maken van werktuigen en beperken of stop te zetten kauwgom kauwen als dit traint de kaak spierweefsels te balde , dat is nog een oorzaak van bruxisme.
 • verbruiken veel hydraterende vloeistoffen zoals uitdroging kan worden gekoppeld aan scenario’s van bruxisme
 • Probeer om zich te ontdoen van de spanning uit je leven
 • Als je merkt dat je balde uw kaken in de loop van wakkere uren, stellen de praktijk van het plaatsen van je tong tussen je tanden aan de armen patroon van klemmen breken.
 • <

  One / ul> van de eenvoudigste procedures van de therapie voor het huis is een gebitsbeschermer tijdens de slaap te worden gedragen verkrijgen. Dit heeft de schijnbare gebruik van het stoppen van de schade en stoppen glazuur slijpen met een fysieke barrière tussen het glazuur.

  Als je nu extreme schade aan je glazuur hebben moet je een tandarts zien om te beslissen welke mogelijkheden worden aangeboden voor het herstellen van uw email. Meestal is dit ook kronen of andere reconstructieve benaderingen. Je moet je niet hoeft te leven met een emaille slijpen dilemma. Wijzigen van uw gedrag, investeren in een gebitsbeschermer, en iets afgerond over het nu!

  Category: Gezond eten

  Comments are closed.