Hoe te Tape Myself Snurken

Acquire een elektronische of analoge voice recorder als u niet op dit moment zelf een persoon. Meestal zijn goedkoop in prijs en heel weinig. Ze kunnen worden ontdekt op vrijwel elke elektronica of kleinhandels.

Stel uw elektronische voice recorder voor spraakgestuurde opname, die u kunt vinden in de instellingen van de recorder. Als dit is ingesteld, zal de recorder automatisch beginnen met opnemen wanneer een lijkt wordt opgepakt.

Sluit een uitwendige microfoon, die kan worden aangesloten op de buitenkant mic van de recorder, of line-in, aansluiting. Een externe microfoon wordt aangemoedigd voor de ideale ontvangst van het snurken audio. Een superieure microfoon te gebruiken is een kleine clip microfoon. Dit is een kleinere microfoon die clip op je shirt en is gevoelig genoeg om op te beslissen up lijkt evident.

Bekijk de opgenomen audio. Druk op de knop en geniet van goed luisteren naar het geluid van uw snurken. Als je ziet dat je snurken abnormaal luid, of dat er iets lijkt bizar, neemt de recorder met uw arts en zich in hem de opgenomen audio.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.