Hoe te Teach Welzijn Verzekeringen aan Jongeren

Laat de jonge kinderen tellen het aantal in de groep. Voor het instrueren van functies laten ons zeggen dat het 30. Laat de kinderen zitten samen naar geslacht. In slechts elk geslacht, hebben de kleintjes zitten maand van levering, de oudste naar de jongste.

Houd de jongeren dat jongens en dames hebben aan professionele medische behandeling op een andere frequentie en die leeftijd kan een verschil maken. De meer volwassen het individu is, het veel vaker zullen ze eventueel nodig hebben om gezondheidsgerelateerde behandelmethode hebben.

Informeer de kleintjes zowat elk team geen enkel verschil hoe groot of klein wordt aangeduid als een te maken ‘mogelijkheid zwembad.’ Ze zijn een gevaar zwembad. Elke bedreiging zwembad is een van een soort gericht op de grootte, geslacht make-up en leeftijd make-up.

Informeer hen dat het volume dat wordt aangerekend voor wellness dekking is uitgeroepen tot de ‘top kwaliteit’ en is gebaseerd op de samenstelling van de kans pool naar geslacht, leeftijd en ‘verklaringen werkervaring,’ of de gegevens van het verleden claims.

Leg aan elke student die in de eerste plaats op basis van hun mogelijkheid om het zwembad ga je nep dat hun premie is £ 2 per maand. Dat is $ 60,00 voor elke periode van dertig dagen of $ 720,00 van top kwaliteit voor het jaar voor de mogelijkheid zwembad. Als twee mensen komen om ziek te worden gedurende het hele jaar en de kosten zijn $ a hundred.00 zowat elke, dan is de ‘Voel verzekeringspolissen corporatie’ of gevaar zwembad betaalt $ 200,00. Als dit de enige twee individuen om dekking nodig hebt dan de onderneming is perfect uitgevoerd. Ze gewoon dragen de resterende $ 5 hundred.00 vooruit naar het volgende jaar de invoering van de aankomende $ 720,00.

Informeer de kinderen dat de betalingen personen omzetten in heten ‘beloftes’ en vaak is er een ‘eigen risico’ of ‘co-besteden’ bedrag dat de persoon die verzekerd is nodig om uit te betalen voor elke zichzelf factureren ter ondersteuning van de mogelijkheid zwembad verduren. Informeer de kinderen de mensen bekleed in de gevarenzone zwembad staan ​​bekend als ‘verzekerden.’

over te brengen aan de kleinen, die in sommige gevallen zijn er bijkomende vorderingen dan het risico zwembad verzameld in de premies. Zowat elk jaar deel van de verzamelde prijzen moeten gaan naar een ‘reserve’, die wordt gebruikt als een onverwachte noodfonds. Informeer de kinderen als, bijvoorbeeld vijf kinderen uit hun groep ziek en hebben beloften van $ 200,00 of een totaal van $ 1, 000.00, dan is het zwembad moet een verdere $ 280,00 betalen op de top rated van de $ 720,00 op de reserves.

Leer de jongeren dat de reserves moeten nu vervangen worden, zodat ze zullen worden gefactureerd een extra achtenzeventig cent ($ 280,00 gedeeld door twaalf toen 30), voor een elke maand hoge kwaliteit van $ 2.seventy acht.

Vat voor de kinderen dat de algemene zorgverzekering is de meeste in feite een zakelijke onderneming die inkomsten verzamelt van veel mensen, een aantal die nooit zal veranderen in ziek, zodat de impact op deze die ziek worden geminimaliseerd. De organisatie beoordeelt ook wat te eisen afhankelijk team leeftijd en geslacht make-up en verklaar geschiedenis.

Category: Supplementen

Comments are closed.